Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ιονική Ξενοδοχειακή: Με 98,99% η Home Holdings μετά τη δημόσια πρόταση

Ιονική Ξενοδοχειακή: Με 98,99% η Home Holdings μετά τη δημόσια πρόταση
Η περίοδος αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης ξεκίνησε στις 7 Απριλίου 2017 και έληξε στις 5 Μαΐου 2017
Τα αποτελέσματα της υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης της Home Holdings για την απόκτηση του συνόλου των κοινών ονομαστικών, άυλων, μετά ψήφου μετοχών της Ιονικής Ξενοδοχειακής ανακοίνωσε η εισηγμένη.
Ειδικότερα, όπως τονίζεται η περίοδος αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης ξεκίνησε στις 7 Απριλίου 2017 και έληξε στις 5 Μαΐου 2017.
Κατά τη διάρκεια της Περιόδου Αποδοχής, 26 Μέτοχοι αποδέχθηκαν νόμιμα και έγκυρα τη Δημόσια Πρόταση, προφέροντας συνολικά 229.499 Μετοχές, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό 1,71% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας.
Η Home Holdings και τα Συντονισμένα Πρόσωπα δεν απέκτησαν Μετοχές της εταιρείας, μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, κατά το διάστημα από τη δημοσιοποίηση της Δημόσιας Πρότασης μέχρι και τη λήξη της Περιόδου Αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης.
Επομένως, μετά την ολοκλήρωση της εξωχρηματιστηριακής μεταβίβασης των Προσφερόμενων Μετοχών, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στο Πληροφοριακό Δελτίο, η Home Holdings θα κατέχει συνολικά 13.268.562 μετοχές οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 98,99% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας.
Πρόσθετες Μετοχές που τυχόν αποκτήσει η Home Holdings μετά τη λήξη της Περιόδου Αποδοχής μέχρι και την ημερομηνία ολοκλήρωσης της ως άνω εξωχρηματιστηριακής μεταβίβασης δεν περιλαμβάνονται στο ανωτέρω ποσοστό.
Σε σχετική ανακοίνωση υπενθυμίζεται ότι η Home Holdings υπέβαλε στις 22 Δεκεμβρίου υποχρεωτική δημόσια πρόταση για την απόκτηση του συνόλου των κοινών ονομαστικών, άυλων, μετά ψήφου μετοχών της ελληνικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία "Ιονική Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις Α.Ε.", ονομαστικής αξίας 8,63 ευρώ έκαστη, οι οποίες δεν κατέχονταν από την Home Holdings και τα λοιπά πρόσωπα που ενεργούν συντονισμένα με αυτόν, κατά την Ημερομηνία της Δημόσιας Πρότασης, ήτοι 365.377 Μετοχών, που αντιπροσώπευαν ποσοστό ίσο με το 2,73% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, με αντάλλαγμα €10,02 ανά Μετοχή.
Την 4η Απριλίου 2017, το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ("Ε.Κ.") ενέκρινε, σύμφωνα με το άρθρο 11 παρ. 4 του Νόμου, το πληροφοριακό δελτίο της Δημόσιας Πρότασης (το "Πληροφοριακό Δελτίο").

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης