Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Dolfin (επενδυτική εταιρεία): Οι ευρωπαϊκές μετοχές είναι στον δρόμο για 2ψήφια κέρδη έως το τέλος του 2017

Dolfin (επενδυτική εταιρεία): Οι ευρωπαϊκές μετοχές είναι στον δρόμο για 2ψήφια κέρδη έως το τέλος του 2017
O Macron δίνει το έναυσμα για ένα μακροπρόθεσμο ράλι στις ευρωπαϊκές μετοχές 
Οι ευρωπαϊκές μετοχές φαίνονται να είναι στον δρόμο ώστε να πετύχουν διψήφια κέρδη πριν το τέλος του έτους, δήλωσε στο CNBC ο Vassilis Papaioannou της επενδυτικής εταιρείες Dolfin.
Ο ίδιος προειδοποίησε τους επενδυτές ότι δεν πρέπει να γίνουν μύωπες στον απόηχο των γαλλικών εκλογών, που σημείωσαν υποτονικά κέρδη σε σχέση με τις μεγάλες προσδοκίες της αγοράς όσον αφορά στη νίκη του Emmanuel Macron.
Αντ' αυτού, δήλωσε ότι ο Macron έχει προσφέρει ένα «έναυσμα» για ένα μακροπρόθεσμο ράλι, καθώς οι αγορές έρχονται να εκτιμήσουν τα ισχυρά θεμελιώδη στοιχεία της περιοχής.
«Το ευρωπαϊκό σχέδιο και η ζώνη του ευρώ έχουν σήμερα όλα τα σωστά συστατικά που χρειάζονται οι επενδυτές για τις επενδύσεις τους», δήλωσε ο Vassilis Papaioannou.
«Κοιτάζοντας στο μέλλον, πιστεύω ότι οι μεγάλοι ευρωπαϊκοί δείκτες θα μπορούσαν να επανέλθουν στα υψηλά επίπεδα του 2007, που παρουσιάζουν πολλά περιθώρια συνέχειας», σημείωσε.
«Έχουμε καλές αποτιμήσεις, η αύξηση των κερδών είναι αρκετά ισχυρή, οι αριθμοί του ΑΕΠ (ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος) είναι αρκετά ισχυροί.
Επίσης έχουμε και την ΕΚΤ, που εξετάζει και επικυρώνει όλα αυτά τα σημεία» πρόσθεσε ο ίδιος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης