Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δώδεκα βουλευτές της ΝΔ απαντούν στον Καμμένο: Ας μην ψάχνει για εσωτερικά προβλήματα στη ΝΔ

Δώδεκα βουλευτές της ΝΔ απαντούν στον Καμμένο:  Ας μην ψάχνει για εσωτερικά προβλήματα στη ΝΔ
Mε κοινή του δήλωση δώδεκα βουλευτές της ΝΔ απαντούν στον Π. Καμμένο
Απάντηση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένο, και σε όλα ο ίδιος ανέφερε σήμερα σε τηλεοπτική συνέντευξή του, έδωσαν με κοινή του δήλωση που συνυπογράφουν δώδεκα βουλευτές της ΝΔ.
Όπως αναφέρουν οι βουλευτές της ΝΔ «η σημερινή τοποθέτηση του κ. Καμμένου για "πλαστογραφημένα έγγραφα βουλευτών της Ν.Δ.” που απουσίαζαν από την ψηφοφορία για την φωτογραφική τροπολογία της Κυβέρνησης, προστίθεται στις γνωστές φαντασιώσεις του εταίρου του κ. Τσίπρα».
Και προσθέτουν «ας μην ψάχνει, λοιπόν, ο κ. Καμμένος για εσωτερικά προβλήματα στη Ν.Δ.
'Άλλωστε πολλά έχει στο εσωτερικό της κυβέρνησης και του κόμματός του μετά μάλιστα και τη σημερινή του πιρουέτα για ταύτιση των ΑΝΕΛ με το "παλιό πατριωτικό ΠΑΣΟΚ”.
Και για να μην επανέρχεται καθημερινά του επισημαίνουμε ότι σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος έχει ταχθεί κατά της συγκεκριμένης χαριστικής τροπολογίας».
Σημειώνεται ότι οι 12 βουλευτές της ΝΔ που υπογράφουν τη συγκεκριμένη δήλωση είναι οι εξής: Σ. Αναστασιάδης, Στ. Καλαφάτης, Θ. Καράογλου, Κ. Γκιουλέκας, Γ.Καρασμάνης, Γ. Κασαπίδης, Ντ. Μπακογιάννη, Χρ. Σταϊκούρας, Απ. Βεσυρόπουλος, Κ.Κοντογιώργος, Κ. Κουκοδήμος, Κ. Τζαβάρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης