Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βούτσης (ΠτΒ): Όποιος βλέπει εκλογική συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτός τόπου και χρόνου

Βούτσης (ΠτΒ): Όποιος βλέπει εκλογική συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτός τόπου και χρόνου
Θα πρέπει να μένει πάντοτε ενεργό και με κατάλληλη προετοιμασία το σχέδιο για την έγκαιρη και βιώσιμη έξοδο της χώρας στις αγορές 
«Μετά την ψήφιση της συμφωνίας κυβέρνησης και Θεσμών υπάρχει πλέον ο χρόνος και η απόλυτη ανάγκη να τεθούν ως προτεραιότητα οι βασικές μεταρρυθμιστικές τομές σε όλα τα πεδία του κυβερνητικού έργου, χωρίς να αγνοείται η καθημερινότητα του πολίτη τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.
Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Ειδήσεις ο κ Βούτσης διαμηνύει ότι «όσοι βλέπουν μετακινήσεις και μεταγραφές βουλευτών (ΣΥΡΙΖΑ) αλλά και εκλογική συντριβή του, είναι εκτός τόπου και χρόνου» λέγοντας χαρακτηριστικά «αναζητήστε σε άλλους χώρους τις ιδιοτελείς μετακινήσεις και μεταγραφές βουλευτών».
Παράλληλα, κάνει λόγο για «παρατεταμένη και βαθιά αμηχανία που μαρτυράει έλλειψη στρατηγικής και τακτικής των δυνάμεων της αντιπολίτευσης, ιδιαίτερα της αξιωματικής αντιπολίτευσης».
Ο κ Βούτσης σημειώνει επίσης ότι «θα πρέπει να μένει πάντοτε ενεργό και με κατάλληλη προετοιμασία όχι μόνο το σχέδιο για την έγκαιρη και βιώσιμη έξοδο της χώρας στις αγορές αλλά βεβαίως και η δυνατότητα θετικής επαναδιαπραγμάτευσης μελλοντικών μέτρων που έχουν αρνητικό κοινωνικό πρόσημο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης