Τελευταία Νέα
Διεθνή

Stoltenberg: Στενότερη η συνεργασία του ΝΑΤΟ με την ΕΕ - Στόχος η καταπολέμηση της τρομοκρατίας

Stoltenberg: Στενότερη η συνεργασία του ΝΑΤΟ με την ΕΕ -  Στόχος η καταπολέμηση της τρομοκρατίας
Ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ αποκάλυψε επίσης την ημερήσια διάταξης της προσεχούς Συνόδου Κορυφής του Βορειοατλαντικού Συμφώνου στις Βρυξέλλες τον Μάιο 2017
Τη στενότερη συνεργασία μεταξύ του ΝΑΤΟ και των κρατών –μελών της ΕΕ χαιρέτισε σήμερα (3/5/2017) ο Γενικός Γραμματέας της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας  Jens Stoltenberg.
Η συνεργασία μεταξύ του ΝΑΤΟ και της ΕΕ είναι πλέον ο κανόνας και όχι η εξαίρεση είπε χαρακτηριστικά ο Stoltenberg μιλώντας στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας του Ευρωκοινοβουλίου.
Ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ αποκάλυψε επίσης την ημερήσια διάταξης της προσεχούς Συνόδου Κορυφής του Βορειοατλαντικού Συμφώνου στις Βρυξέλλες τον Μάιο 2017, στην  οποία αναμένεται να παρευρεθεί ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump.
Aνέφερε ότι η καταπολέμηση της τρομοκρατίας, η σημασία των διατλαντικών σχέσεων καθώς και η κατανομή των βαρών θα είναι τα κύρια θέματα της ημερήσιας διάταξης της 25ης Μαΐου 2017 οπότε και θα συνεδριάσουν οι 29 ηγέτες του ΝΑΤΟ.
Θα είναι η πρώτη σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ για τον πρόεδρο των ΗΠΑ.
Σημειώνοντας ότι θα πρέπει να ληφθούν τόσο πολιτικά όσο και στρατιωτικά μέτρα για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, ο Stoltenberg σημείωσε ότι η διεθνής συνεργασία για την καταπολέμηση του ISIS ήταν σημαντική.  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης