Τελευταία Νέα
Διεθνή

Hollande: Η LePen έχει έτοιμο σχέδιο εξόδου της Γαλλίας από την ΕΕ που αποκρύπτει από τους Γάλλους

Hollande: Η LePen έχει έτοιμο σχέδιο εξόδου της Γαλλίας από την ΕΕ που αποκρύπτει από τους Γάλλους
Πρέπει να αποκλειστεί ένας μείζων κίνδυνος που θα είναι η παρουσία της άκρας δεξιάς στην προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας
Για τον κίνδυνο να γίνει πρόεδρος της Γαλλίας η Marine LePen αναφέρθηκε από τη Σύνοδο Κορυφής για το Brexit ο απερχόμενος πρόεδρος Hollande.
Όπως υπογράμμισε η επικεφαλής του εθνικού Μετώπου «έχει κρυφό σχέδιο εξόδου της Γαλλίας από την ΕΕ το οποία αποκρύπτει».
«Πρέπει να αποκλειστεί ένας μείζων κίνδυνος που θα είναι η παρουσία της άκρας δεξιάς στην προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας» υποστήριξε ο Hollande μία μόλις εβδομάδα πριν από τις κρίσιμες επαναληπτικές εκλογές της 7ης Μαΐου.
Μάλιστα σύμφωνα με το Reuters, ο F. Hollande μάλιστα κάλεσε για μια ακόμη φορά τους Γάλλους να επιλέξουν το ψηφοδέλτιο του Emmanuel Macron ώστε να απομακρύνουν το φόβο η Γαλλία να αποκτήσει ακροδεξιό πρόεδρο.
«Αυτό δεν θα πρέπει να αποτελεί θέμα συζήτησης για τις δυνάμεις των Ρεπουμπλικανών: στις 7 Μαΐου πρέπει να επιλέξουν το ψηφοδέλτιο του Macron και να πιστέψουν ότι είναι το ψηφοδέλτιο που αποτρέπει την άκρα δεξιά», δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας.
Εμφανίστηκε μάλιστα πεπεισμένος ότι ο Macron, που είχε διατελέσει και υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνησή του θα είναι ένας καλός συνομιλητής με τη Γερμανία, ενώ θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα της Γαλλίας και της Ευρώπης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης