Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης (ΝΔ): Η κυβέρνηση πρωτίστως νοιάζεται για την πολική της επιβίωση

Χατζηδάκης (ΝΔ): Η κυβέρνηση πρωτίστως νοιάζεται για την πολική της επιβίωση
Τι ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ,  Κωστής Χατζηδάκης
«Η στάση της κυβέρνησης στην τροπολογία δείχνει ότι πρωτίστως νοιάζεται για την πολική της επιβίωση ξεχνώντας τις διακηρύξεις της για υπεράσπιση των φτωχότερων» δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, όπως μεταδίδει το skai.gr.
Πρόσθεσε ότι «για να πετύχουν το σκοπό τους παραβίασαν τον κανονισμό της Βουλής, παραβίασαν το Σύνταγμα και έφεραν μια τροπολογία χωρίς έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους».
Σύμφωνα με το skai.gr, η τροπολογία που ψήφισε χθες η Κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή προβλέπει την απαλλαγή επενδυτών από πρόστιμα για λαθρεμπόριο, υπό προϋποθέσεις.
Επί της ουσίας,  αφορά στην καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ, συμφερόντων Σαββίδη, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής.
Μάλιστα, όπως αποκάλυψε στον ΣΚΑΪ ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλης Κεγκέρογλου, ο κ. Σαββίδης ουσιαστικά επιδοτείται με 38 εκατομμύρια ευρώ γιατί τόσα ήταν τα πρόστιμα μαζί με τις προσαυξήσεις που διαγράφονται από την ΣΕΚΑΠ.
Σύμφωνα με τον κ. Κεγκέρογλου, όπως μεταδίδει το skai.gr, με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία γίνονται και άλλα deal από την κυβέρνηση που έχουν να κάνουν με τον χώρο του τύπου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης