Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Αθήνα ο Κουβανός ΥΠΕΞ - Συνάντηση με τον γ.γ του ΚΚΕ σε θερμό κλίμα

Στην Αθήνα ο Κουβανός ΥΠΕΞ - Συνάντηση με τον γ.γ του ΚΚΕ σε θερμό κλίμα
«Είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση και συζήτηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Κούβας», δήλωσε ο Δ. Κουτσούμπας
Mε τον υπουργό Εξωτερικών της Κούβας, συναντήθηκε το Σάββατο 22/4 στον Περισσό ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
«Είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση και συζήτηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Κούβας και μέλος του Πολιτικού Γραφείου του Κομμουνιστικού Κόμματος Κούβας και την αντιπροσωπεία του Κουβανέζικου Κόμματος, που επισκέπτεται αυτές τις μέρες την Ελλάδα», δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, προσθέτοντας ότι «έγινε ενημέρωση για την κατάσταση στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, όπως και για την κατάσταση στην Κούβα.
«Ενημέρωσα τον κ. υπουργό για τις εξελίξεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση, για την πορεία της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας και γενικότερα στην Ευρώπη και για την πολιτική του ΚΚΕ, έτσι όπως εξελίσσεται μετά το 20ο Συνέδριο του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας», ανέφερε ο γ.γ. του Κ.Κ.Ε..
«Είναι τιμή για μένα να επισκέπτομαι το ΚΚΕ, να συναντηθώ με τον Γραμματέα του και να μεταφέρω τους χαιρετισμούς από τον Raúl Castro Ruz στο Κόμμα και στο λαό», δήλωσε από την πλευρά του ο υπουργός Εξωτερικών της Κούβας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης