Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φάμελλος: Ο Μητσοτάκης ο μόνος παγκοσμίως που υποστηρίζει τα στοιχεία του ΔΝΤ για την Ελλάδα

Φάμελλος: Ο Μητσοτάκης ο μόνος παγκοσμίως που υποστηρίζει τα στοιχεία του ΔΝΤ για την Ελλάδα
Η ΝΔ θα ψηφίσει τη μείωση του ΕΝΦΙΑ και του φορολογικού συντελεστή για επιχειρήσεις, νοικοκυριά διερωτήθηκε ο κ.Φάμελλος
Την θέση ότι ο Κ. Μητσοτάκης είναι ο μόνος παγκοσμίως που υποστηρίζει τα στοιχεία του ΔΝΤ για την Ελλάδα διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σ. Φάμελλος.
«Όσοι μιλάνε για γρήγορη συμφωνία στη δεύτερη αξιολόγηση, συμπεριλαμβανομένου του κ. Σημίτη και όποιων βγαίνουν στη δημοσιότητα, θα πρέπει να απαντήσουν στο τι θα έπρεπε η χώρα να πληρώσει και πόσο θα κόστιζαν στον πολίτη τα 4,5 δισ. του κ. Τόμσεν τον Νοέμβριο, τα οποία εμείς αποφεύγουμε,.
Διότι όλοι μιλάνε με εύκολα λόγια, δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη της διοίκησης.
Εμείς έπρεπε να επιλέξουμε να μην κοστίσει η διαπραγμάτευση στον Έλληνα πολίτη και την ελληνική κοινωνία.
Εκ του ασφαλούς και χωρίς δημοσιονομικό και κοινωνικό αποτύπωμα είναι η πρόταση γρήγορης συμφωνίας» τόνισε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Φάμελλος, ο οποίος διερωτήθηκε τι θα πράξει τελικά η ΝΔ με αφορμή τα θετικά μέτρα που θα προβλέπει η συμφωνία.
«Πολύ απλά θα ρωτήσω.
Την 13η, εφάπαξ σύνταξη δεν την ψήφισαν στη Βουλή.
Όταν έρθει η μείωση του φορολογικού συντελεστή για επιχειρήσεις και νοικοκυριά η μείωση του ΕΝΦΙΑ και η μείωση του τέλους επιτηδεύματος για επαγγελματίες που θα κατορθώσει αυτή η κυβέρνηση, η Νέα Δημοκρατία θα τα ψηφίσει» διερωτήθηκε ο κ.Φάμελλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης