Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα για Στουρνάρα, Βγενόπουλο είναι δημοσιογραφικοί θεατρινισμοί χειρίστου είδους

Τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα για Στουρνάρα, Βγενόπουλο είναι δημοσιογραφικοί θεατρινισμοί χειρίστου είδους
Η "σκανδαλοποίηση" των πάντων με στόχο να ευνοηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποδίδει…
Τα δήθεν αποκαλυπτικά ρεπορτάζ που παρουσιάζονται εσχάτως για τον Στουρνάρα της ΤτΕ, τον αείμνηστο Ανδρέα Βγενόπουλο και τον Μιχάλη Σάλλα τον κορυφαίο έλληνα τραπεζίτη δεν αποτελούν τίποτε άλλο από δημοσιογραφικούς θεατρινισμούς χειρίστου είδους.
Αποτελούν προσπάθεια στήριξης της παρακμάζουσας και φθίνουσας αριστεράς η οποία απέτυχε στην διαχείριση της χώρας και χρησιμοποιεί ελλείψει άρτου…θέαμα με την διαφορά ότι δεν υπάρχει αντικείμενο, δεν υπάρχει περιεχόμενο.
Ο θεατής – αναγνώστης παρακολουθεί και απογοητεύεται από το γεγονός ότι τον  έχουν χρησιμοποιήσει παρέχοντας του ληγμένα δημοσιογραφικά υποπροϊόντα.
Θα ξεκινήσουμε την προσέγγιση μας με τις αναφορές από ορισμένα μέσα ενημέρωσης που δεν έχουν σεβαστεί ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος έχει φύγει από την ζωή.
Ανέφεραν ότι ταπεινώθηκε, ότι ηττήθηκε και άλλες ανοησίες με στόχο να ικανοποιήσουν το απύθμενο εγώ τους.
Ο Βγενόπουλος αποτέλεσε μια εξέχουσα προσωπικότητα που τίμησε το ελληνικό επιχειρείν και κινήθηκε με γνώμονα το γενικό συμφέρον της χώρας.
Επειδή κάποιοι θρασύτατοι και δειλοί κάποιοι με μικρό ανάστημα κοκορεύονται ότι νίκησαν ας διερευνήσουν πόσες φορές πλησίασε ο ΣΥΡΙΖΑ τον Ανδρέα Βγενόπουλο για να κάνει μαζί του deal;
Π.χ. σε σπίτι καναλάρχη (νυν) όταν ζήτησαν από τον Βγενόπουλο να συμμετάσχει στην αγορά του καναλιού ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης τι προσέφερε ως αντάλλαγμα;
Ο Βγενόπουλος είπε όχι.
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος ήταν ξεχωριστός γιατί έμαθε να συγκρούεται και ήταν πάντα αντίπαλος με την εξουσία.
Η κόντρα με τον Αλογοσκούφη για τον ΟΤΕ ή η κόντρα με τον ΣΥΡΙΖΑ το αποδεικνύουν….
Γιατί να επιτεθεί στην Θάνου και στον Παπαγγελόπουλο θα μπορούσε κάλλιστα να κλείσει κάποιο deal, επέλεξε άλλο δρόμο.
Ο Βγενόπουλος δεν ήταν ο επιχειρηματίας και τραπεζίτης που θα πήγαινε να παρακαλέσει ένα πολιτικό για να του κάνει χάρες.
Δυστυχώς όμως μια μερίδα αξιολύπητων κυπρίων με συνεργάτες άλλους αξιολύπητους και φαιδρούς εδώ στην Ελλάδα προσπάθησαν και προσπαθούν να τον αμαυρώσουν.
Γιατί δεν είμαστε ρεαλιστές;
Το Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο προσεχώς θα βγάλει την τελική του απόφαση και όπως όλα δείχνουν τουλάχιστον ηθικά ο Ανδρέας Βγενόπουλος θα δικαιωθεί.
Δεν θα μολυνθεί η μνήμη του από σαπρόφυτα.
Στην αρχαία Ελλάδα ο νεκρός περιβάλλεται με τιμή και ο ελληνικός πολιτισμός έχει αποδείξει ότι είναι συνυφασμένος με την λογική.
Όταν κάποιοι μιλούν υποτιμητικά και ατιμωτικά για τον μεγάλο Ανδρέα Βγενόπουλο αποδεικνύουν ότι ακόμη και νεκρό τον φοβούνται.
Κάποιοι πιστεύουν ότι εάν τα βάλλουν με τους «μεγάλους» θα ξεχωρίσουν αλλά η εικόνα στην ζωή είναι φθαρτή, όλα είναι εφήμερα…
Τα ίδια συστήματα προσπαθούν να συκοφαντήσουν τον Γιάννη Στουρνάρα τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.
Να πούμε προκαταβολικά ότι ο Στουρνάρας, ο Τουρκολιάς της Εθνικής πρώην διευθύνων σύμβουλος που έφυγε από την ζωή και ο επικεφαλής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Μποτόπουλος προσπάθησαν να μας πλήξουν το 2014 όταν κατασκεύασαν ότι χειραγωγούμε το ελληνικό χρηματιστήριο με τα stress tests των τραπεζών.
Στουρνάρας και Τουρκολιάς είχαν ζητήσει από τις τράπεζες να κατεβάσουν τις διαφημίσεις από το bankingnews.
Τα γράφουμε αυτά ως ένδειξη ότι έχουμε παρελθόν με τον Στουρνάρα…..
Αλλά είπαμε περασμένα ξεχασμένα.
Η επίθεση που δέχεται ο Στουρνάρας και η γυναίκα του δεν σχετίζονται με τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, αλλά με τον ρόλο του ως θεσμικός παράγοντας, ως διοικητής της ΤτΕ.
Εάν δεν ήταν διοικητής της ΤτΕ δεν θα ασχολούνταν μαζί του.
Οπότε οι επιθέσεις που δέχεται είναι 100% αδικαιολόγητες και απαράδεκτες, δεν μπορούν να τον χειραγωγήσουν οπότε του επιτίθενται.
Το ίδιο συμβαίνει και με τον Μιχάλη Σάλλα μια έρευνα αέρας κοπανιστός χωρίς τεκμηριωμένα στοιχεία, χωρίς πραγματικά αποδεικτικά στοιχεία επιχειρούνται αναφορές εντυπώσεων χωρίς ουσία.
Παλιές υποθέσεις προ 2,5 ετών που ελέχθησαν και επί της ουσίας δεν έχει βρεθεί τίποτε μεμπτό.
Δυστυχώς υπάρχει από τον ΣΥΡΙΖΑ μια εκτρωματική στρατηγική άπαξ και δεν μπορεί να προσφέρει άρτο να προσφέρει δήθεν θέαμα ή από συστήματα που θέλουν να κάνουν ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Αλλά αφού μιλάμε για θέαμα π.χ. η υπόθεση Πανγαία δεν συμπεριλάμβανε και δάνειο που χορήγησε η Εθνική;
Όμως κάτι ανάλογο δεν έγινε και με την Fraport ένα  deal που πραγματοποιήθηκε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ;
Η σκανδαλοποίηση των πάντων με στόχο να ευνοηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποδίδει…
Αποδεικνύει γιατί αυτή η χώρα έχει εγκλωβιστεί στον λαβύρινθο της ανυποληψίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης