Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Beta Sec: Παραμένει η σύσταση «Overweight» για τη Folli Follie – Στα 25,5 ευρώ η τιμή-στόχος

Beta Sec: Παραμένει η σύσταση «Overweight» για τη Folli Follie – Στα 25,5 ευρώ η τιμή-στόχος
Τα EBITDA της Folli Follie σημείωσαν αύξηση 10,1% για το 2016, βρισκόμενα στα 291,9 εκατ. ευρώ
Στην επιβεβαίωση της σύστασης «Overweight» («Buy») για τη μετοχή της Folli Follie προχωρά η Beta Securities, με αφορμή τη χθεσινή δημοσιοποίηση της εταιρείας για την οικονομική χρήση του 2016.
Ταυτόχρονα, λόγω των πολύ καλών οικονομικών αποτελεσμάτων, η Beta μετέβαλε στα 25,5 ευρώ την τιμή – στόχο για τη μετοχή της Folli Follie, ένα νούμερο κατά 39% υψηλότερο σε σχέση με τη σημερινή αξία.
Παράλληλα, εκτιμά ότι καταλυτικά για την εταιρεία θα λειτουργήσει μία επέκταση σε Βόρεια – Νότια Αμερική και Ρωσία.











Υπενθυμίζεται ότι τα EBITDA της Folli Follie σημείωσαν αύξηση 10,1% για το 2016, βρισκόμενα στα €291,9 εκατ., ενώ την ίδια στιγμή ενοποιημένος κύκλος εργασιών ανήλθε στο ποσό των €1.337,3 εκατ. σε σχέση με €1.193 εκατ. την αντίστοιχη περίοδο του 2015, αυξημένος κατά 12,1%.
Η βελτιωμένη λειτουργική δραστηριότητα σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς του Ομίλου οδήγησε σε αύξηση της λειτουργικής κερδοφορίας που στο 2016 ανήλθε σε €262,3 εκατ. σε σχέση με €238,5 εκατ. την αντίστοιχη περίοδο του 2015, μια αύξηση της τάξης του 9,9%.
Τα καθαρά ενοποιημένα κέρδη μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας ανήλθαν σε €222,5 εκατ.

Ο κ. Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου FF Group σημείωσε:
«To 2016 ήταν ένα επιτυχημένο έτος για τον Όμιλο μας.
Όλοι οι επιχειρηματικοί κλάδοι αναπτύχθηκαν θετικά.
Παράλληλα επεκταθήκαμε σε νέες αγορές και προετοιμάσαμε τον Όμιλο για το επόμενο στάδιο της ανάπτυξης του.
Σε αυτό το πλαίσιο και όπως επικοινωνήσαμε καθ’ όλη την διάρκεια του έτους επενδύουμε πρωταρχικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό του Ομίλου προκειμένου να προσαρμοστούμε το συντομότερο δυνατό στις νέες τάσεις του παγκόσμιου λιανεμπορίου.
Όλα αυτά συμβαίνουν σε ένα ευμετάβλητο διεθνές οικονομικό περιβάλλον όπου η αβεβαιότητα είναι εμφανής σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιούμαστε.
Προκειμένου να προσαρμοστούμε στις αυξημένες απαιτήσεις της νέας ψηφιακής εποχής κάνουμε αναλυτική επισκόπηση των εσωτερικών διαδικασιών μας και
ευθυγραμμίζουμε το λειτουργικό μας μοντέλο με γνώμονα την άμεση και αποτελεσματική ανταπόκριση μας στις απαιτήσεις του νέου πιο ενημερωμένου καταναλωτή.
Παραμένουμε αισιόδοξοι ότι το 2017 θα είναι ένα εξίσου θετικό έτος και θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις προκλήσεις της παγκόσμιας αγοράς, ενώ παραμένουμε διαρκώς προσηλωμένοι στο να προσθέτουμε αξία στους υπαλλήλους, τους πελάτες και τους μετόχους μας».





www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης