Τελευταία Νέα
Διεθνή

Lavrov: Καμία απόδειξη για ρωσική ανάμειξη στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ

Lavrov: Καμία απόδειξη για ρωσική ανάμειξη στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ
«Κανείς δεν μας έδειξε και δεν μας είπε οτιδήποτε, παρόλο που έχουμε επανειλημμένα ζητήσει να μας χορηγήσουν στοιχεία»...
«Η Ρωσία δεν έχει λάβει κανένα αποδεικτικό στοιχείο που να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς για εμπλοκή της Μόσχας στις προεδρικές εκλογές (Νοεμβρίου 2016) των Η.Π.Α.», ξεκαθάρισε ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας, Sergey Lavrov, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αμερικανό ομόλογό του Rex Tillerson, στη Μόσχα.
«Αναφορικά με τους ισχυρισμούς που ακούσαμε εδώ ότι η αμερικανική κυβέρνηση έχει αδιαμφισβήτητα στοιχεία για την φερόμενη εμπλοκή μας στην προεκλογική εκστρατεία, πρέπει να δηλώσω εκ νέου ότι δεν είδαμε κανένα στοιχείο, ούτε καν έναν κάποια νύξη σε κάποια στοιχεία», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Lavrov, συμπληρώνοντας:
«Κανείς δεν μας έδειξε και δεν μας είπε οτιδήποτε, παρόλο που έχουμε επανειλημμένα ζητήσει να μας χορηγήσουν στοιχεία που αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο αυτών των ανυπόστατων κατηγοριών»…
Κατά τις εκλογές που εξελέγη πανηγυρικά ο Donald Trump, ουκ ολίγοι είχαν κατηγορήσει χάκερς που σχετίζονταν με τη ρωσική κυβέρνηση, για διαρροή απόρρητων στοιχείων που επηρέασαν αρνητικά την άποψη των πολιτών για την Hillary Clinton.

www.bankingnews.gr



Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης