Τελευταία Νέα
Διεθνή

Stoltenberg: Το ΝΑΤΟ πρέπει να κάνει περισσότερα για να αντιμετωπίσει την τρομοκρατία

Stoltenberg: Το ΝΑΤΟ πρέπει να κάνει περισσότερα για να αντιμετωπίσει την τρομοκρατία
Σε ό,τι αφορά στο επίμαχο ζήτημα της Ρωσίας, ξεκαθάρισε, μαζί με τον κ. Trump, πως «δεν επιθυμούμε σε καμία περίπτωση έναν νέο Ψυχρό Πόλεμο»…
Το ΝΑΤΟ πρέπει να κάνει περισσότερα στον αγώνα κατά των τρομοκρατών, υποστήριξε ο επικεφαλής της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, Jens Stoltenberg, ασπαζόμενος έτσι πλήρως την άποψη του Donald Trump.
Σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Αμερικανό Πρόεδρο, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχαν στο Λευκό Οίκο, ο Νορβηγός αξιωματούχος επισήμανε πως εντός του ΝΑΤΟ οι Η.Π.Α. έχουν «καλύτερους φίλους και συμμάχους τους στον κόσμο».
Επίσης, χαρακτήρισε τη Συμμαχία ως ένα «θεμέλιο ασφάλειας» για τις δύο όχθες του Ατλαντικού, τονίζοντας πως «ένα ισχυρό ΝΑΤΟ είναι καλό τόσο για την Ευρώπη, όσο και για τις Η.Π.Α.».
Σε ό,τι αφορά στο επίμαχο ζήτημα των σχέσεων Ρωσίας και ΝΑΤΟ, ο κ. Stoltenberg ξεκαθάρισε, μαζί με τον κ. Trump, πως «δεν επιθυμούμε σε καμία περίπτωση έναν νέο Ψυχρό Πόλεμο»…
Η συνάντηση έγινε την ίδια ημέρα που έλαβαν χώρα στη Μόσχα οι συνομιλίες του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Rex Tillerson, με τους Vladimir Putin και Sergey Lavrov (περισσότερα εδώ).

www.bankingnews.gr



Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης