Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος: Σε νέα ρότα η χώρα μετά τη διαπραγμάτευση – Για πρώτη φορά έχουμε θετικά μέτρα

Καμμένος: Σε νέα ρότα η χώρα μετά τη διαπραγμάτευση – Για πρώτη φορά έχουμε θετικά μέτρα
Προτεραιότητα από εδώ και στο εξής οι μεγάλες επενδύσεις υποστήριξε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ
Την θέση ότι η χώρα μετά τη διαπραγμάτευση εισέρχεται σε μια καινούργια ρότα που θα φέρει γαλήνη και ανάπτυξη διατύπωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π. Καμμένος κατά την ομιλία του στην κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ.
«Η κυβέρνηση αυτή διαπραγματεύθηκε πολύ σκληρά.
Για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια έχουμε και θετικά μέτρα, για πρώτη φορά καταργήθηκε ο μονόλογος των δανειστών» είπε ο κ.Καμμένος, ο οποίος υπογράμμισε ότι προτεραιότητα από εδώ και στο εξής είναι οι μεγάλες επενδύσεις, η υλοποίηση των οποίων, όπως είπε, «προϋποθέτει σύγκρουση με την γραφειοκρατία και προς τούτο οι ΑΝΕΛ θα διευκολύνουν ιδιαίτερα την αποσύνδεση των επενδύσεων από τις γραφειοκρατικές δομές».
Ο κ.Καμμένος είπε ότι οι ΑΝΕΛ θα καταθέσουν σχέδια νόμου που θα διευκολύνουν τις μεγάλες επενδύσεις και θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, πρόνοιες για φορολογικά και άλλα κίνητρα, ανταγωνιστικά των βαλκανικών χωρών, σε επιχειρήσεις που θα επενδύσουν στην Ελλάδα.
Επιπλέον,  συνεχάρη την ΚΟ του κόμματος για την συνεπή στάση και συμπαγή στάση της καθώς και για το κοινοβουλευτικό της έργο, ενώ ομοίως συνεχάρη και τα στελέχη των ΑΝΕΛ που κατέχουν υπουργικές θέσεις.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ.Καμμένος και στη συνταγματική αναθεώρηση, στην διαδικασία της οποίας, όπως είπε, οι ΑΝΕΛ θα καταθέσουν προτάσεις, ενώ υπενθύμισε ότι στην ιδρυτική Διακήρυξη του κόμματος, έχει αποτυπωθεί η πάγια θέση για την κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας απευθείας από τον ελληνικό λαό, ενώ «κόκκινη γραμμή» και αδιαπραγμάτευτη θέση για τους Ανεξάρτητους Έλληνες αποτελεί το ζήτημα των σχέσεων Εκκλησίας-κράτους και το ότι η Ορθοδοξία είναι επικρατούσα θρησκεία στην χώρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης