Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Barclays: Τα αποτελέσματα Exxon Mobil και Chevron για το α΄τρίμηνο 2017 θα απογοητεύσουν τους επενδυτές

Barclays: Τα αποτελέσματα Exxon Mobil και Chevron για το α΄τρίμηνο 2017 θα απογοητεύσουν τους επενδυτές
Exxon Mobil και Chevron θα ανακοινώσουν τα αποτελέσματα α΄τριμήνου 2017 στις 28 Απριλίου πριν την έναρξη των συναλλαγών της Wall Street
Για πιθανή απογοήτευση των επενδυτών από τα αποτελέσματα που θα ανακοινώσουν οι ενεργειακοί κολοσσοί για το α' τρίμηνο του 2017, κάνει λόγο η Barclays.
Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να ανακοινώσουν αποτελέσματα τριμήνου μεγάλες εταιρίες της ενέργειας, μεταξύ των οποίων η Chevron και η Exoon Mobil.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Barclays, η Chevron αναμένεται να ανακοινώσει κέρδη 78 σεντς ανά μετοχή, την ώρα που η Wall Street αναμένει κέρδη 92 σεντς ανά μετοχή.
Οι εκτιμήσεις ενδεχομένως να μην αντανακλούν πλήρως τις χαμηλότερες τιμές του πετρελαίου τον Μάρτιο.
Όσον αφορά την Exxon Mobil, η Barclays προβλέπουν κέρδη 79 σεντς ανά μετοχή, έναντι εκτιμήσεων για κέρδη 89 σεντς/μετοχή.
Τα αποτελέσματα δ΄τριμήνου 2016 συμπεριελάμβαναν κέρδη από την πώληση περιουσιακών στοιχείων, ύψους 800 εκατ. δολ. και 900 εκατ. δολ΄. στοιχείο το οποίο ενδεχομένως δεν έχουν λάβει υπόψη τους οι αναλυτές, σημειώνει η βρετανική τράπεζα.
Exxon Mobil και Chevron θα ανακοινώσουν τα αποτελέσματα α΄τριμήνου 2017 στις 28 Απριλίου πριν την έναρξη των συναλλαγών της Wall Street.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης