Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχαρόπουλος: Τα αντίμετρα είναι άλλη μια κοροϊδία της κυβέρνησης όπως το πρόγραμμα της Θεσ/νίκης

tags :
Θεοχαρόπουλος: Τα αντίμετρα είναι άλλη μια κοροϊδία της κυβέρνησης όπως το πρόγραμμα της Θεσ/νίκης
Θα καταψηφίσουμε τα μέτρα της κυβέρνησης γιατί είναι προϊόν της αναποτελεσματικής διαπραγμάτευσης της
Την καταψήφιση των μέτρων της κυβέρνησης από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, καταγγέλλοντας τα ως «προϊόν της αναποτελεσματικής διαπραγμάτευσης που επιτείνουν τον φαύλο κύκλο ύφεσης και ανεργίας».
Σε δηλώσεις του ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, υποστηρίζει ότι «τα αντίμετρα είναι άλλη μια κοροϊδία της κυβέρνησης, όπως ήταν το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και το παράλληλο πρόγραμμα καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ πουλάει στον ελληνικό λαό αντίμετρα για μετά το 2018 που θα αφορούν το ποσό πλεονάσματος πάνω από 3,5% που και ο ίδιος θεωρεί ανέφικτο».
Κατηγορεί επιπλέον την κυβέρνηση για ανακύκλωση της φτώχειας την ώρα που η κρίση βαθαίνει ολοένα και περισσότερο.
«Δεν ζητάμε εκλογές, εξάλλου δεν μπορούμε να τις επιβάλλουμε.
Η ΝΔ ζητάει κάθε μέρα εκλογές αντί να καταθέτει προτάσεις και να ασκεί προγραμματική αντιπολίτευση, όπως εμείς πράττουμε.
Οι εκλογές θα έρθουν ως αποτέλεσμα της συνεχώς αυξανόμενης δυσαρέσκειας της κοινωνίας, που δεν αντέχει άλλο τις επώδυνες συνέπειες των αδιέξοδων πολιτικών της κυβέρνησης».
Τονίζει ότι «η ΝΔ είναι ο στρατηγικός μας αντίπαλος.
Όσον αφορά τη διακυβέρνηση του τόπου, η δική μας πρόταση είναι σταθερή για κυβέρνηση ευρείας πλειοψηφίας που θα στηρίζεται και από τα δύο πρώτα κόμματα, με πρόσωπα κοινής αποδοχής».
Αναφερόμενος στις διεργασίες για το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ο κ. Θεοχαρόπουλος αναφέρει ότι για να γίνει η υπέρβαση χρειάζεται να σηματοδοτηθεί ένα ξεκίνημα στραμμένο στο παρόν και στο μέλλον και όχι στο παρελθόν.
«Προσωπικά δεν πορεύομαι με τις αναμνήσεις του παρελθόντος, η κοινωνία αναζητά λύσεις για το παρόν και το μέλλον, όχι επιστροφές σε άλλες δεκαετίες και μοντέλα ζωής που έχουν οριστικά τελειώσει.
Στο πλαίσιο αυτό θα πρέπει να υπάρξει και ένα νέο σύμβολο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Να δημιουργήσουμε το ΝΕΟ σε πρόσωπα, ιδέες, προγράμματα και σύμβολα» τονίζει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης