Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος: Είμαστε αποφασισμένοι να αντισταθούμε σε οποιαδήποτε πρόκληση και απειλή

Καμμένος: Είμαστε αποφασισμένοι να αντισταθούμε σε οποιαδήποτε πρόκληση και απειλή
«O σεβασμός των αρχών του διεθνούς δικαίου και των υποχρεώσεων που απορρέουν από αυτό, συνιστά την απαραίτητη προϋπόθεση ειρηνικής συνύπαρξης και συνεργασίας μεταξύ κρατών και λαών.
Είμαστε, όμως, αποφασισμένοι να αντισταθούμε σε οποιαδήποτε πρόκληση και απειλή κατά της εδαφικής μας ακεραιότητας και της εθνικής μας ανεξαρτησίας».
Αυτό κατέστησε σαφές, προς πάσα κατεύθυνση, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στον χαιρετισμό του, με την ευκαιρία της τελετής ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2017 Β' ΕΣΣΟ στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων, στον Αυλώνα.
Ο κ. Καμμένος πρόσθεσε ότι μέσω των ισχυρών Ενόπλων Δυνάμεων, της μαχητικής ικανότητάς τους και της αποτρεπτικής δύναμής τους, υπηρετούμε την ειρήνη ως «δύναμη ασφάλειας και πυλώνας σταθερότητας στην περιοχή των Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου».
Παράλληλα, οι Ένοπλες Δυνάμεις, «με την παροχή ανυπολόγιστου κοινωνικού έργου και τη συνδρομή τους στον Έλληνα πολίτη, αποδεικνύουν έμπρακτα ότι αποτελούν διαχρονικά κήρυκες κοινωνικής αλληλεγγύης», υπογράμμισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης