Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

«Επιχειρηματική Ανάπτυξη από τον ΟΠΑΠ»: Ανακοινώθηκαν οι 20 αναπτυσσόμενες ΜμΕ που συμμετέχουν στο πρόγραμμα

«Επιχειρηματική Ανάπτυξη από τον ΟΠΑΠ»: Ανακοινώθηκαν οι 20 αναπτυσσόμενες ΜμΕ που συμμετέχουν στο πρόγραμμα
Νέα πνοή στην ελληνική αγορά και ένα καλύτερο μέλλον για την επιχειρηματικότητα 
Ο ΟΠΑΠ, πιστός στη στρατηγική του να δημιουργεί αξία για την ελληνική κοινωνία και την οικονομία, ανακοίνωσε τις 20 αναπτυσσόμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις που επιλέχθηκαν και συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Επιχειρηματική Ανάπτυξη από τον ΟΠΑΠ».
Όραμα του ΟΠΑΠ είναι να δώσει νέα πνοή στην ελληνική αγορά και κατ’ επέκταση να δημιουργήσει ένα καλύτερο μέλλον για την επιχειρηματικότητα.
Η παρουσίαση του προγράμματος και των εταιρειών πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση, την Τρίτη 4 Απριλίου 2017, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Οι 20 αναπτυσσόμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι οι: Alvion Pharmaceuticals, Anassa, Bläuel, Cream Team, Diving Status, Doctoranytime, Evrofarma, Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη, KANAKAS, Madame Shoushou, Nannuka, Nanophos, ΝΗΣΟΣ, Plex.Earth, Pockee, Provertia, Radiki, Τυροκομική εταιρεία Ρούσσας, Spotawheel και Τσιλιλής.
Πρόκειται για εταιρείες που εκπροσωπούν παραγωγικούς και εξωστρεφείς κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπως το λιανικό εμπόριο, οι ναυτιλιακές υπηρεσίες, η επεξεργασία τροφίμων, η τεχνολογία, η φαρμακοβιομηχανία κλπ.
Μέσω του προγράμματος «Επιχειρηματική Ανάπτυξη από τον ΟΠΑΠ» θα λάβουν εξειδικευμένη και ολοκληρωμένη υποστήριξη αλλά και πρόσβαση σε ένα δίκτυο περισσότερων από 70 υψηλόβαθμων στελεχών της αγοράς, που θα τις βοηθήσει να ξεπεράσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, ώστε με την εξέλιξή τους να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και να διευρύνουν τους επιχειρηματικούς τους ορίζοντες.
Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΟΠΑΠ, Καμίλ Ζίγκλερ, δήλωσε σχετικά:
«Διαχρονικά ο ΟΠΑΠ αποτελεί ζωντανό και αναπόσπαστο κύτταρο της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.
Προχωράμε σε σημαντικές επενδύσεις, υλοποιούμε πολλαπλά έργα και συμβάλλουμε στη δημιουργία και διατήρηση θέσεων εργασίας, μέσα από μια στρατηγική που παράγει αξία για την κοινωνία, την οικονομία και την εταιρεία μας.
Το «στοίχημα» του ΟΠΑΠ είναι η ανάπτυξη – και εργαζόμαστε εντατικά για να το πετύχουμε.
Για αυτό και η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερη για εμάς, καθώς σηματοδοτεί την έναρξη του προγράμματος «Επιχειρηματική Ανάπτυξη από τον ΟΠΑΠ», που έχει ως στόχο να ενισχύσει τις προοπτικές δυναμικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων».



Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΟΠΑΠ Καμίλ Ζίγκλερ



Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ Ντάμιαν Κόουπ



Ο Chief Customer Officer του ΟΠΑΠ Πετρ Ματεγιόφσκι



Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Endeavor Greece Χάρης Μακρυνιώτης



Η Διοίκηση του ΟΠΑΠ και της Endeavor Greece με εκπροσώπους των 20 εταιρειών του προγράμματος



Καμίλ Ζίγκλερ, Ντάμιαν Κόουπ, Οδυσσέας Χριστοφόρου (επικεφαλής Εταιρικών Υποθέσεων του ΟΠΑΠ), Χάρης Μακρυνιώτης και Πετρ Ματεγιόφσκι

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης