Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οικονόμου (ΝΔ): Η ανεπάρκεια της ηγεσίας του υπ. Υγείας επιβεβαιώνεται καθημερινά με εκκωφαντικό τρόπο

Οικονόμου (ΝΔ): Η ανεπάρκεια της ηγεσίας του υπ. Υγείας επιβεβαιώνεται καθημερινά με εκκωφαντικό τρόπο
«Όσο πιο γρήγορα φύγουν [η κυβέρνηση] τόσο το καλύτερο για την Υγεία και κυρίως για τους πολίτες», υποστηρίζει χαρακτηριστικά
«Δυστυχώς, η ανεπάρκεια της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας επιβεβαιώνεται καθημερινά με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο», αναφέρει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου, σε ανακοίνωσή του.
Όπως επισημαίνει, «παρότι η σχετική προθεσμία για την πολυδιαφημισμένη λίστα χειρουργείων εξέπνευσε στις 23 Μαρτίου, ακόμα παραμένει όνειρο θερινής νυκτός για την μεγάλη πλειοψηφία των νοσοκομείων».
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στην ημερήσιο τύπο, τονίζει ο κ. Οικονόμου, «ακόμα και στην περίπτωση που η λίστα αρχίζει να δημοσιοποιείται, η λειτουργία της θα είναι τουλάχιστον προβληματική, εξαιτίας της κακής προετοιμασίας από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας».
«Μία ακόμα δήθεν "τομή" στο χώρο της Υγείας πέφτει στο κενό», επισημαίνει σκωπτικά.
Κατά τον βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η ανεπάρκεια και ο λάθος σχεδιασμός είναι πλέον ξεκάθαρος για την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, καθώς «ό,τι και αν κάνουν αποτυγχάνει, αφού τους λείπει το πιο βασικό: Η γνώση και η βούληση για μεταρρυθμίσεις».
«Όσο πιο γρήγορα φύγουν τόσο το καλύτερο για την Υγεία και κυρίως για τους πολίτες», καταλήγει χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης