Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δένδιας: Ο κ. Σκουρλέτης οφείλει εξηγήσεις στην εθνική αντιπροσωπεία για τα περί «βαπορακίων»

Δένδιας: Ο κ. Σκουρλέτης οφείλει εξηγήσεις στην εθνική αντιπροσωπεία για τα περί «βαπορακίων»
Νωρίτερα σήμερα (29/3/2017) ο κ. Σκουρλέτης έκανε λόγο για «βαποράκια ιδιωτικών συμφερόντων» που συμμετέχουν στη διαπραγμάτευση
Να κατονομάσει τα «βαποράκια» στα οποία αναφέρθηκε κάλεσε τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη ο βουλευτής της Ν.Δ. Νίκος Δένδιας, μιλώντας νωρίτερα στη Βουλή.
«Θα ήταν χρήσιμο να έχουμε μία ενημέρωση για το τι συμβαίνει στο επίπεδο της διαπραγμάτευσης.
Διότι είναι φανερό -ξέρετε όλοι- ότι κυκλοφορούν φήμες, οι οποίες είναι βέβαιο ότι εκπορεύονται από την κυβέρνηση, περί κατάληξης αυτής της διαπραγμάτευσης, χωρίς να μας λέγεται, πώς, τι, πότε.
Μάλιστα, είχαμε την "ευχάριστη" νότα, σήμερα το πρωί, υπουργός της κυβέρνησης να διατυπώνει τον ισχυρισμό ότι στη διαπραγμάτευση συμμετέχουν "βαποράκια ιδιωτικών συμφερόντων"», ανέφερε ο κ. Δένδιας.
Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας «εγώ δεν αντελήφθην αν αυτό αφορά μόνο την άλλη πλευρά ή αφορά και τη δική μας πλευρά, δηλαδή τους υπουργούς της κυβέρνησης που διαπραγματεύονται.
Όποιος, όμως, διατυπώνει ισχυρισμούς για "βαποράκια", το ελάχιστο το οποίο οφείλει, είναι να εξηγήσει αναλυτικά και στην εθνική αντιπροσωπεία -γιατί πρόκειται για πολύ βαριά καταγγελία-, τι ακριβώς εννοεί.
Και αν είναι δυνατόν -και πρέπει να είναι δυνατόν- να κατονομάσει ποιο είναι το "βαποράκι".
Διότι, το να λέμε πράγματα στα κανάλια χωρίς αντίλογο, αυτό είναι το εύκολο. Εδώ. "Βαποράκια".
Ποιοι είναι τα "βαποράκια";».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης