Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Rabobank: Παταγώδης η αποτυχία Trump με το Obamacare - Πιθανή μια μεγάλη διόρθωση στον S&P 500

tags :
Rabobank: Παταγώδης η αποτυχία Trump με το Obamacare - Πιθανή μια μεγάλη διόρθωση στον S&P 500
H παταγώδης αποτυχία Trump μπορεί να υπονομεύσει την εμπιστοσύνη της αγοράς
Για βαριά ήττα του προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump αναφορικά με την πρόθεσή του να καταργήσει το Obamacare, κάνει λόγο η Rabobank.
Ο αναλυτής συναλλάγματος Piotr Matys, κάνει λόγο για παταγώδη αποτυχία του Trump να αντικαταστήσει το «καταστροφικό», όπως το έχει χαρακτηρίσει, σύστημα περίθαλψης που εφάρμοσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Barack Obama.
«Οι πολιτικές διαφωνίες στο Καπιτώλιο, που θα μπορούσαν να αποτελέσουν και σενάριο στην τηλεοπτική σειρά House of Cards, έκλεισαν με τον επικεφαλής της Βουλής των Αντιπροσώπων, Paul Ryan, να αποσύρει το νομοσχέδιο του Trump, λίγα λεπτά πριν από την ψηφοφορία της Παρασκευής, καθώς ήταν σαφές ότι δεν υπήρχε επαρκής στήριξη από το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα», σχολιάζει ο αναλυτής της Rabobank.
Όπως τονίζει, η αποτυχία Trump να εκπληρώσει μια βασική του προεκλογική δέσμευση, εγείρει ανησυχίες για τις προοπτικές πολύ πιο σημαντικών ζητημάτων που αφορούν την οικονομική πολιτική.
Επίσης προειδοποιεί ότι η πτώση του S&P 500 μπορεί να αποτελέσει το έναυσμα για για μια βαθύτερη διόρθωση, καθώς η παταγώδης αποτυχία Trump μπορεί να υπονομεύσει την εμπιστοσύνη της αγοράς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης