Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκρέκας: Τα έχει χάσει η κυβέρνηση – Το success story του κ.Τσίπρα έχει καταρρεύσει

Σκρέκας: Τα έχει χάσει η κυβέρνηση – Το success story του κ.Τσίπρα έχει καταρρεύσει
Η οικονομία έχει μπει σε ύφεση, μόνη διέξοδος η πολιτική αλλαγή είπε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι η κυβέρνηση τα έχει χάσει και ότι το success story του Αλέξη Τσίπρα έχει καταρρεύσει αναφορικά με τη διαπραγμάτευση διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Σκρέκας, τονίζοντας ότι η μόνη διέξοδος είναι η πολιτική αλλαγή.
«Βλέπω μία κυβέρνηση που τα έχει χάσει.
Άλλα λέει ο ένας, άλλα λέει ο άλλος, μπερδεμένα πράγματα.
Δεν έχουν πια κανέναν στόχο.
Το success story του κ. Τσίπρα έχει καταρρεύσει πια.
Η οικονομία έχει μπει σε ύφεση και δυστυχώς αυτή η ύφεση θα κρατήσει το 2017 για τα καλά.
Δεν βλέπω με ποιο τρόπο μπορούμε να βγούμε από αυτό το αδιέξοδο, πέραν από μία πολιτική αλλαγή, συγγνώμη που το λέω αλλά αυτό είναι το μόνο που απομένει στη χώρα», τόνισε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Σκρέκας.
Ερωτηθείς για το εάν με την πολιτική αλλαγή εννοεί εκλογές ή μία λύση κατά την οποία θα μπορούσαν τα κόμματα να κάνουν μία μίνιμουμ συμφωνία ότι ορισμένα θέματα είναι εκτός αντιπαράθεσης για να μπορέσει η χώρα να γυρίσει σελίδα ο κ.Σκρέκας ήταν κατηγορηματικός.
«Το 2015 το καλοκαίρι στηρίξαμε την κυβέρνηση, φέρνοντας μία συμφωνία που εμείς δεν είχαμε διαπραγματευτεί, την είχαν διαπραγματευτεί εκείνοι, μετά από εκείνο το εξάμηνο του κ. Βαρουφάκη και του κ. Τσίπρα, τους στηρίξαμε για να μην πάνε σε εκλογές.
Αυτοί την επόμενη ημέρα πήγαν σε εκλογές.
Νομίζω ότι το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.
Δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε έναν άνθρωπο που ακόμα και σήμερα επιχειρεί, ακόμα μία φορά, να μπορέσει να παρουσιάσει το μαύρο άσπρο.
Αυτό το οποίο θα είναι πολύ σκληρό για τον Έλληνα πολίτη και πολύ κακό για την οικονομία θα το παρουσιάσουν ότι είναι πάρα πολύ καλό» είπε ο κ.Σκρέκας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης