Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τόσκας: Η Αριστερά είναι ο κυριότερος αντίπαλος της βίας σε συνθήκες δημοκρατίας

Τόσκας: Η Αριστερά είναι ο κυριότερος αντίπαλος της βίας σε συνθήκες δημοκρατίας
«Οι παλιές μεγάλες τρομοκρατικές ομάδες έχουν εξαρθρωθεί», δηλώνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκας
«Δεν υπάρχει κανένα ιδεολογική πρόβλημα στην αντιμετώπιση οποιασδήποτε μορφής βίας και θα έλεγα ότι η Αριστερά είναι ο κυριότερος αντίπαλος της βίας σε συνθήκες δημοκρατίας», τονίζει σε συνέντευξή του στη Realnews  ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκας.
Ο ίδιος χαρακτηρίζει ως ενέργειες εντυπωσιασμού και επικοινωνίας, που συνάμα είναι και επικίνδυνες, τις αποστολές των δεμάτων με εκρηκτικά σε Βερολίνο και Παρίσι, ενώ σημειώνει ότι διεξάγονται εκτεταμένες έρευνες σε συνεργασία με ευρωπαϊκές αρχές ασφαλείας και «προσπαθούμε να διαλευκάνουμε κάθε πτυχή».
Σύμφωνα με τον κ. Τόσκα, «οι παλιές μεγάλες τρομοκρατικές ομάδες έχουν εξαρθρωθεί» και  «υπάρχουν υπολείμματα, «ουρές», της γνωστής τρομοκρατίας που θέλει να δείξει ότι ακόμη υπάρχει και δεν τελείωσε»   
Απαντώντας στη ΝΔ που ζητά επανειλημμένως την παραίτησή του και τον κατηγορούν ότι καλύπτει τους αναρχικούς και τους «μπαχαλάκηδες», απαντά ότι «η ΝΔ θα έπρεπε να κοιτάξει τον εαυτό της για το τι έκανε όταν ήταν στην κυβέρνηση, όπου είχε αφήσει τα πράγματα να πηγαίνουν στα βράχια χωρίς να κάνει καμία ενέργεια για την ασφάλεια της χώρας.
Πέρα από κινήσεις εντυπωσιασμού και μεγάλες εκστρατείες στις οποίες προηγούνταν οι κάμερες και ακολουθούσαν οι αστυνομικοί, δεν γίνονταν συστηματικές ενέργειες για την πραγματική αντιμετώπιση της βίας, αλλά και του εγκλήματος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης