Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φάμελλος: Δεν υπάρχει κανένα σενάριο για εκλογές – Να τοποθετηθεί η αντιπολίτευση επί της συμφωνίας

Φάμελλος: Δεν υπάρχει κανένα σενάριο για εκλογές – Να τοποθετηθεί η αντιπολίτευση επί της συμφωνίας
Όσοι θέτουν θέμα εκλογών εξυπηρετούν δικούς τους σκοπούς υποστήριξε ο αναπληρωτής υπ. Περιβάλλοντος
Την θέση ότι δεν υπάρχει κανένα σενάριο για εκλογές διατύπωσε ο αναπληρωτής υπ. Περιβάλλοντος, Σ. Φάμελλος αναφερόμενος σε πληροφορίες που μεταδόθηκαν νωρίτερα περί έκτακτης συνέντευξης του πρωθυπουργού και περί προκήρυξης εκλογών.
«Δεν υπάρχει κανένα σενάριο για εκλογές και αν διεθνή ή ελληνικά μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να εισάγουν θέμα εκλογών, μάλλον εξυπηρετούν δικούς τους σκοπούς αλλά όχι της κυβέρνησης και των Ελλήνων» τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ.Φάμελλος.
Κληθείς να σχολιάσει δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία φέρεται να πρότεινε την ψήφιση του νόμου για το κλείσιμο της αξιολόγησης από όλα τα κόμματα, ο κ.Φάμελλος έκανε λόγο για παραπληροφόρηση και προσπάθεια δημιουργίας μίας ψεύτικης ατζέντας.
«Όταν η κυβέρνηση φέρνει οποιονδήποτε νόμο στη Βουλή, δεν τον φέρνει για να ψηφίζεται μόνο από την κοινοβουλευτική πλειοψηφία.
Αλλά οφείλει και έτσι προβλέπεται από το Σύνταγμα να καταθέτει την αίτηση νομοθέτησης σε όλα τα κόμματα.
Εάν εξαιρέσει κανείς την ακροδεξιά, δεν υπάρχει κάποιος που να εξαιρείται από τη δημοκρατική σύνθεση και την υποχρέωση να τοποθετηθεί.
Αλλά πολλές φορές τα αντιπολιτευόμενα κόμματα κρύβονται σε μία στείρα αντιπολιτευτική στάση και δεν τοποθετούνται σχετικά με το τι πρέπει να γίνει στη χώρα» είπε ο κ.Φάμελλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης