Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη: Αυτό που συμβαίνει είναι το θέατρο του παραλόγου – Η κυβέρνηση δεν έχει μάθει απολύτως τίποτα

Μπακογιάννη: Αυτό που συμβαίνει είναι το θέατρο του παραλόγου – Η κυβέρνηση δεν έχει μάθει απολύτως τίποτα
Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη
«Αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι το θέατρο του παραλόγου», ανέφερε από τη Θεσσαλονίκη η  τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.
Όπως η ίδια σημείωσε μιλώντας σε εκδήλωση με θέμα "Στρατηγικές βιώσιμης ανάπτυξης και θέσεις εργασίας", «το θέατρο του παραλόγου είναι ότι αυτή η κυβέρνηση δύο χρόνια τώρα δεν έχει μάθει απολύτως τίποτα».
Επανέλαβε πως η ΝΔ δεν θα ψηφίσει το δημοσιονομικό πακέτο μέτρων που βρίσκεται υπό διαπραγμάτευση, το οποίος όπως είπε «είναι προϊόν της κωλυσιεργίας και της ανικανότητας της κυβέρνησης», ενώ για τη διαπραγμάτευση ανέφερε ότι «βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη θέση» καθώς λόγω των καθυστερήσεων «ζητούνται τώρα υπερβολικά πρόσθετα μέτρα, πέρα από τη διάρκεια του τρέχοντος προγράμματος, μέτρα που δεν ήταν στο τραπέζι πριν από μερικούς μήνες».
Ακόμη, η κ. Μπακογιάννη υπογράμμισε ότι η οικονομία της χώρας «παρά τη σκληρή δημοσιονομική προσαρμογή παραμένει μη ανταγωνιστική και αποθαρρύνει κάθε πιθανό επενδυτή».
Μίλησε για απουσία πολιτικής σταθερότητας, ανέφερε ότι «η κυβέρνηση δεν εφαρμόζει όλα όσα η ίδια έχει συμφωνήσει με τους εταίρους» και πως «η υπερφορολόγηση σκοτώνει την επιχειρηματικότητα», ενώ υπογράμμισε την ανάγκη για «καθαρές λύσεις» με κοστολογημένο σχέδιο το οποίο θα κινείται πάνω στους τρεις άξονες: μείωση φόρων και περιορισμός της δημόσιας σπατάλης, μεταρρυθμίσεις και ενίσχυση της ρευστότητας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης