Τελευταία Νέα
old

Φάμελλος: Κινδυνολογία ότι αυξάνεται o λογαριασμός, όσο δεν κλείνει η β΄αξιολόγηση

Φάμελλος: Κινδυνολογία ότι αυξάνεται o λογαριασμός, όσο δεν κλείνει η β΄αξιολόγηση
«Η κυβέρνηση διαπραγματεύεται για τις συντάξεις και τα εργασιακά, χωρίς να ενδιαφέρεται για την καρέκλα»
Απορρίπτει τα όσα λέγονται, πως ανεβαίνει ο λογαριασμός όσο καθυστερεί η β΄αξιολόγηση, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμμελος.
Έκανε λόγο για κινδυνολογία και πρόσθεσε, πως η κυβέρνηση διαπραγματεύεται για τις συντάξεις και τα εργασιακά, χωρίς να ενδιαφέρεται για την καρέκλα.
Αναφερόμενος στην αναπτυξιακή πολιτική ο κ. Φάμελλος υποστήριξε μιλώντας στον ΑΝΤ1, πως η κυβέρνηση «ξεκόλλησε επενδύσεις 6,5 δισ. που κράταγε στο συρτάρι η ΝΔ».
Τόνισε δε, πως δίνεται έμφαση στην ανάπτυξη του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα».
Τα δημοσιονομικά, πρόσθεσε τέλος, πάνε καλύτερα γιατί περιορίσαμε το λαθρεμπόριο και τις συναλλαγές κάτω από το τραπέζι.
Κατά τα άλλα ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας χαρακτήρισε λανθασμένη και ψευδή είδηση το δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο η κυβέρνηση ψήφισε διάταξη τον Μάιο του 2016 με την οποία μείωνε την εισφορά αλληλεγγύης για πολιτικά πρόσωπα.
Είπε πως δεν υπήρξε καμία ειδική ρύθμιση για τα πολιτικά πρόσωπα και διευκρίνισε πως η ρύθμιση αφορά όλους και προβλέπει μεγαλύτερη επιβάρυνση για τα μεγαλύτερα εισοδήματα.
Ανέφερε επίσης πως το 2014 επί κυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ μειώθηκε η εισφορά αλληλεγγύης στο 3,5% «ενώ επί των ημερών μας έφτασε στο 10%» .

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης