Πολιτική

Καμμένος: Είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε την εθνική μας κυριαρχία και την εδαφική μας ακεραιότητα

Καμμένος: Είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε την εθνική μας κυριαρχία και την εδαφική μας ακεραιότητα
Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και οι εθνοφύλακες είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν άμεσα στο κάλεσμα της πατρίδας
Τις στρατιωτικές μονάδες στη Σάμο και την Ικαρία επισκέφτηκε σήμερα (4/3) ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμένος ο οποίος εξήρε τη συνεισφορά των εθνοφυλάκων στην περαιτέρω ενίσχυση της επιχειρησιακής ικανότητας των Ενόπλων Δυνάμεων.
«Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και οι εθνοφύλακες είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν άμεσα στο κάλεσμα της πατρίδας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος από την Ικαρία, απ’ όπου παρακολούθησε την ανακατάληψη του αεροδρομίου του Αγίου Κηρύκου από μονάδα εθνοφυλάκων, στο πλαίσιο της έκτακτης τακτικής άσκησης μετά στρατευμάτων "ΑΣΤΡΑΠΗ" που διατάχθηκε μόλις προ 12ώρου.
«Οι Έλληνες μαχόμεθα πάντα υπέρ πίστεως και πατρίδος, μαχόμεθα πάντα για να υπερασπιστούμε την εθνική μας κυριαρχία, την εδαφική μας ακεραιότητα και την εθνική μας υπερηφάνεια.
Είμαστε όλοι υπερήφανοι για το έργο το οποίο επιτελείτε», επισήμανε.
Προηγουμένως από τη Σάμο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας γνωστοποίησε την άμεση έναρξη εργασιών κατασκευής στρατιωτικών οικημάτων για αξιωματικούς και υπαξιωματικούς (εντός του 2017).
Ο κ. Καμμένος επισκέφθηκε το 4ο ειδικό τμήμα Εθνοφυλακής (4ο ΕΤΕΘ) στη Σάμο, καθώς και το λόχο πλωτών μέσων του 4ου ΕΤΕΘ.
Τον υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευε ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.

www.bankingnrews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης