Έλεγχος σε επιχείρηση παραγωγής και χονδρικής πώλησης αυγών – Κατάσχεση προϊόντων

Έλεγχος σε επιχείρηση παραγωγής και χονδρικής πώλησης αυγών – Κατάσχεση προϊόντων
O φορολογικός έλεγχος βρίσκεται σε εξέλιξη
Έλεγχος σε επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και χονδρική πώληση νωπών ή διατηρημένων αυγών διενεργήθηκε από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, μαζί με υπαλλήλους της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, της Διεύθυνσης Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής της Περιφέρειας Αττικής και Επιθεωρητές της Υπηρεσίας Έρευνας και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων και τη συνδρομή του Συντονιστικού Κέντρου Αντιμετώπισης Παραεμπορίου.
Στο πλαίσιο του ελέγχου που διενεργήθηκε την 1η Μαρτίου 2017, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, κατασχέθηκαν περίπου 900.000 αυγά σε 87παλέτες, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη σήμανση.
Επιπλέον, εντοπίστηκαν να απασχολούνται τρεις εργαζόμενοι, που δεν ήταν καταχωρημένοι στους επιδειχθέντες Πίνακες Προσωπικού.
Ακόμη, από Επιθεωρητές της Υπηρεσίας Έρευνας και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων παρελήφθησαν δεδομένα με τα οικονομικά στοιχεία της επιχείρησης και ο φορολογικός έλεγχος βρίσκεται σε εξέλιξη.
Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr & financialpolice@hellenicpolice.gr της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS