Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φάμελλος: Ο Μεϊμαράκης αποκάλυψε μια ουσιαστική πλευρά του αδιεξόδου της ΝΔ

Φάμελλος: Ο Μεϊμαράκης αποκάλυψε μια ουσιαστική πλευρά του αδιεξόδου της ΝΔ
Η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει πει τίποτα για το ποια είναι η κατεύθυνση που πρέπει να πάρει η οικονομία είπε ο κ.Φάμελλος
Την θέση ότι με τις δηλώσεις του «ο κ.Μεϊμαράκης αποκάλυψε μια ουσιαστική πλευρά του αδιεξόδου της ΝΔ» διατύπωσε ο αναπληρωτής υπ. Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Σ. Φάμελλος.
«Η ΝΔ μπορεί αυτή τη στιγμή να περιορίζεται σε κάποιες υστερικές φωνές, σχεδόν εξευτελιστικές για την πολιτική όπως οι ατάκες του κ.Γεωργιάδη, όμως η ουσία είναι ότι δεν έχει πει τίποτε, εδώ και ένα χρόνο, για το ποια είναι η κατεύθυνση που πρέπει να πάρει η ελληνική οικονομία, ποιοι παραγωγικοί κλάδοι, ποιες μορφές εργασίας, ποια διαδρομή προϊόντος και εργασίας μπορεί να έχει η χώρα, για τα θέματα ισονομίας και δικαιοσύνης ακόμη και στην αγορά, την αποκατάσταση της νομιμότητας στο δανεισμό, τις εργασιακές σχέσεις», είπε μιλώντας στο Κόκκινο ο κ.Φάμελλος.
«Δεν έχει μιλήσει καθόλου για το ποια Ευρώπη προτείνει, ποια πρέπει να είναι η σχέση της ευρωπαϊκής πολιτικής με τις ευρωπαϊκές κοινωνίες και ποια η αντιμετώπιση των βασικών δημοκρατικών διακυβευμάτων και της προοδευτικής σκέψης στην Ευρώπη.
Επί της ουσίας δεν έχει καταθέσει καμία ουσιαστική στρατηγική άποψη για το πώς μπορεί να λειτουργήσει η χώρα.
Αυτό την περιορίζει σε μία όχι απλά υστερική και εξευτελιστική για την πολιτική φωνή, που απαξιώνει το ρόλο και την ιστορία της, τα πολιτικά της στελέχη, αλλά ταυτόχρονα σε μία φωνή που φθονεί την εργασία και την πρόοδο της χώρας» τόνισε ο κ.Φάμελλος.
«Οτιδήποτε καλό κάνει η χώρα δεν το δέχεται ...
Ίσως γιατί την παραμύθιασαν έτσι και τα συμφέροντα που εξυπηρετεί, κάποια ΜΜΕ που δημιουργούν μία συστοιχία μαζί της γιατί θέλουν να επιστρέψουν στο παλιό σύστημα "περιορισμένης ανάγνωσης", που κοιτούσε το προσωρινό καλό κάποιων, λίγων, ούτε καν της αστικής τάξης ...
Δεν μπόρεσε να δει τα ουσιαστικά, ακόμη δεν τα έχει δει και αυτό την συνταράσσει.
Βλέπουμε και άλλα φαινόμενα, τις πολύ μεγάλες κόντρες στη νεολαία της, τις μάχες στελεχών για καρέκλα με προσωπικούς όρους και όχι πολιτικούς» επεσήμανε ο κ.Φάμελλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης