Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βορίδης: Άλλο 2015, άλλο 2017 - «Όχι» στα μέτρα Τσίπρα ακόμα και αν πέσει η κυβέρνηση

Βορίδης: Άλλο 2015, άλλο 2017 - «Όχι» στα μέτρα Τσίπρα ακόμα και αν πέσει η κυβέρνηση
«Ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, δεν αμφισβήτησε τις κεντρικές επιλογές και τη στρατηγική του κόμματος»
Ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, δεν αμφισβήτησε τις κεντρικές επιλογές και τη στρατηγική του κόμματος, όπως εκτίμησε ο τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης της ΝΔ, Μάκης Βορίδης με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 σήμερα Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017.
«Το μείζον είναι το 2017 και όχι το 2015 - που μπορούμε να κάνουμε συζήτηση για την ιστορία - όπου η θέση της ΝΔ είναι ξεκάθαρη, ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τα μέτρα, ακόμα και αν η κυβέρνηση χάσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία» ανέφερε ο Βορίδης, απαντώντας εμμέσως και στις εσωτερικές διαρροές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι ο Μεϊμαράκης αναφερόταν στη δική του διαφωνία με την υπερψήφιση των μέτρων το 2015.
Ο Βορίδης επεσήμανε, ότι οι σημερινές πολιτικές συνθήκες διαφέρουν σε σύγκριση με εκείνες του 2015, τονίζοντας πως «τώρα θα ρίχναμε την κυβέρνηση, καθώς θα οδηγούσε σε αυτό που ζητάμε εδώ και καιρό, τις εκλογές. Και σε αυτό συμφωνεί ο κ. Μεϊμαράκης».
Τέλος, ο ίδιος ανέφερε, πως είχε διαφωνήσει με την υπερψήφιση των μέτρων το 2015 και υποστήριξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να εμφανίσει την ΝΔ ότι βρίσκεται σε εσωκομματική σύγκρουση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης