Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Συνεργασία της Whitetip Investments ΑΕΠΕΥ με την Τράπεζα Πειραιώς στη διάθεση προϊόντων

Συνεργασία της Whitetip Investments ΑΕΠΕΥ με την Τράπεζα Πειραιώς στη διάθεση προϊόντων
Στο πλαίσιο της συνεργασίας, έχει ήδη υπογραφεί σύμβαση για την παροχή εκ μέρους της Τράπεζας Πειραιώς υπηρεσιών θεματοφυλακής στους πελάτες της Whitetip 
Υπεγράφη σήμερα (2/3/17) σύμβαση συνεργασίας για τη διάθεση μεριδίων ΟΣΕΚΑ (Sub-Distribution) μεταξύ της Whitetip Investments ΑΕΠΕΥ και της Τράπεζας Πειραιώς.
Σύμφωνα με τη σύμβαση αυτή, η Whitetip Investments ΑΕΠΕΥ αναλαμβάνει να διαμεσολαβεί στη διάθεση αφενός των μεριδίων των Αμοιβαίων Κεφαλαίων που διαχειρίζεται η «Πειραιώς Asset Management Ανώνυμη Εταιρία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων», («Πειραιώς ΑΕΔΑΚ») και αφετέρου των μεριδίων των τμημάτων τοποθέτησης (sub funds) του εδρεύοντος στο Λουξεμβούργο αμοιβαίου κεφαλαίου PiraeusInvest, τα οποία διαθέτει στην Ελλάδα η Πειραιώς ΑΕΔΑΚ, δυνάμει σχετικής σύμβασης διανομής που έχει υπογράψει με τη διαχειρίστρια εταιρεία Piraeus Asset Management Europe.
Μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας, οι πελάτες της Whitetip Investments ΑΕΠΕΥ, έχουν πρόσβαση σε ένα εύρος 28 Αμοιβαίων Κεφαλαίων, όπως Αμοιβαία Κεφάλαια Διαχείρισης Διαθεσίμων, Βραχυπρόθεσμα Ομολογιακά, Ομολογιακά, Μικτά και Μετοχικά. Επιπροσθέτως, 7 διεθνή Fund of Funds συμπληρώνουν την ομάδα των προσφερόμενων επιλογών Αμοιβαίων Κεφαλαίων, ικανοποιώντας με αυτό τον τρόπο μεγάλο εύρος επενδυτικών αναγκών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Καθήκοντα θεματοφύλακα για τα αμοιβαία κεφάλαια που διαχειρίζεται η Πειραιώς ΑΕΔΑΚ ασκεί η Τράπεζα Πειραιώς, ενώ για το α/κ PiraeusInvest καθήκοντα θεματοφύλακα ασκεί η Τράπεζα KBL European Private Bankers S.A., με έδρα το Λουξεμβούργο, και καθήκοντα πληρώτριας τράπεζας στην Ελλάδα, η Τράπεζα Πειραιώς.
Επίσης, στο πλαίσιο ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ της Τράπεζας Πειραιώς και της Whitetip Investments ΑΕΠΕΥ, έχει ήδη υπογραφεί σύμβαση για την παροχή εκ μέρους της Τράπεζας Πειραιώς υπηρεσιών θεματοφυλακής στους πελάτες της Whitetip Investments ΑΕΠΕΥ.
H Whitetip Investments ΑΕΠΕΥ έχει στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στον τομέα του brokerage, της παροχής επενδυτικών συμβουλών και του corporate finance.
Μέλος ενός ομίλου με εγχώρια και διεθνή δραστηριότητα στους τομείς της ενέργειας, της ναυτιλίας και των υπηρεσιών Private Equity, διατηρεί σχέσεις συνεργασίας με διεθνώς αναγνωρισμένα πιστωτικά ιδρύματα, πραγματοποιεί καθημερινά συναλλαγές σε 30 χρηματιστήρια ανά τον κόσμο και με περισσότερα από 30 χιλ. χρηματοοικονομικά προϊόντα, ενώ παρέχει επενδυτικές συμβουλές σε ιδιώτες πελάτες με κύριο γνώμονα τη σχέση ρίσκου-απόδοσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης