Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δ. Καμμένος: Να μπούμε έως την άνοιξη στο πρόγραμμα QE της ΕΚΤ, να βγούμε φέτος στις αγορές

Δ. Καμμένος: Να μπούμε έως την άνοιξη στο πρόγραμμα QE της ΕΚΤ, να βγούμε φέτος στις αγορές
Οι ΑΝΕΛ στηρίζουμε απόλυτα τη διαπραγματευτική ομάδα της κυβέρνησης τόνισε ο Δ. Καμμένος
Την θέση ότι η Ελλάδα πρέπει να ενταχθεί το ταχύτερο δυνατό στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης (QE) της ΕΚΤ διατύπωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δ. Καμμένος με αφορμή και την επανέναρξη από αύριο των διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους των θεσμών.
«Πρέπει να μπούμε την άνοιξη και όχι το καλοκαίρι στο QE.
Πρέπει να προλάβουμε το πρόγραμμα
Να βγούμε δοκιμαστικά στις αγορές φέτος» τόνισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Καμμένος, ο οποίος υποστήριξε πως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια.
Ο κ.Καμμένος αφού επεσήμανε ότι το 2018 τελειώνει το υπάρχον πρόγραμμα, επεσήμανε πως σε κάθε περίπτωση οι λύσεις θα πρέπει να έχουν βρεθεί έως τις εκλογές του Σεπτεμβρίου στη Γερμανία διότι διαφορετικά οι εξελίξεις παραπέμπονται για τον Ιανουάριο του 2018 και τότε, όπως είπε, «θα υπάρξει ανάγκη περαιτέρω χρηματοδοτικής στήριξης της Ελλάδας».
Ερωτηθείς για τη στάση που θα τηρήσουν οι ΑΝΕΛ ενόψει των διαπραγματεύσεων, ο κ.Καμμένος είπε πως οι αποφάσεις θα ληφθούν μόλις παρουσιαστεί το τελικό πακέτο της συμφωνίας.
Ωστόσο, εξέφρασε την απόλυτη στήριξη των ΑΝΕΛ στη διαπραγματευτική ομάδα της κυβέρνησης.
Ερωτηθείς για τις πρόσφατες δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Φίλη για τις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ, ο κ.Καμμένος υποστήριξε πως η συνεργασία των δύο κομμάτων είναι στρατηγικής σημασίας και τόνισε πως υπάρχουν σοβαρότερα ζητήματα που πρέπει να εξεταστούν και να αντιμετωπιστούν από τις τοποθετήσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης