Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ακόμη και το FoxNews αντιδρά στο «μπλόκο» του Λευκού Οίκου σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης

Ακόμη και το FoxNews αντιδρά στο «μπλόκο» του Λευκού Οίκου σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης
Ο Bret Baier τόνισε ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε άλλη ενημέρωση, εφόσον συνεχιστούν οι αποκλεισμοί, ενώ ξεκαθάρισε ότι πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις
Τις οργισμένες αντιδράσεις δεκάδων μεσών ενημέρωσης έχει προκαλέσει η απόφαση του Λευκού Οίκου την Παρασκευή 24/2 να μην επιτρέψει την είσοδο σε συγκεκριμένους ανταποκριτές, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.
Στο καθιερωμένο λοιπόν briefing, ο Λευκός Οίκος δεν επέτρεψε την είσοδο σε ανταποκριτές του CNN, των New York Times, του BazzFeed, των Los Angeles Times, και της Politico.
Η Associated Press και το περιοδικό Time είχαν φροντίσει να μποϊκοτάρουν τη διαδικασία λόγω του αυθαίρετου τρόπου διεξαγωγής της, μη στέλνοντας ανταποκριτές.
Σε αντίθετο κλίμα, οι υπεύθυνοι του Λευκού Οίκου επέτρεψαν την είσοδο στα συντηρητικά μέσα ενημέρωσης που στηρίζουν τον Ρεπουμπλικάνο Πρόεδρο, όπως το Breitbart News, οι Washington Times, το One America News Network κλπ.
Αντιδράσεις υπήρξαν ωστόσο και από τους δημοσιογράφους που «κατάφεραν» να μπουν στο προεδρικό μέγαρο.
Ο Bret Baier του συντηρητικού FoxNews, ενός εκ των καναλιών που πρόσκεινται στους Ρεπουμπλικάνους του κ. Trump, τόνισε ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε άλλη ενημέρωση, εφόσον συνεχιστούν οι αποκλεισμοί, ενώ ξεκαθάρισε ότι πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις.
Προς το παρόν η αμερικανική κυβέρνηση δεν έχει δώσει εξήγηση για το «φαινόμενο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης