Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Εξουδετερώθηκε εκρηκτικός μηχανισμός πίσω από το Α. Τ. Δάφνης – Οι ενδείξεις μιλούν για τον Επαναστατικό Αγώνα

Εξουδετερώθηκε εκρηκτικός μηχανισμός πίσω από το Α. Τ. Δάφνης – Οι ενδείξεις μιλούν για τον Επαναστατικό Αγώνα
Aνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών εξουδετέρωσαν με ελεγχόμενη έκρηξη τον μηχανισμό
(upd) Πίσω από την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα Δάφνης, η Αντιτρομοκρατική πιθανολογεί κρύβεται η τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας», στην οποία ανήκε και ο Λ. Φούντας που σκοτώθηκε κατά τη συμπλοκή με αστυνομικούς στην περιοχή.
Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άγνωστος που τηλεφώνησε για να προειδοποιήσει για τον εκρηκτικό μηχανισμό, πριν κλείσει το τηλέφωνο είπε «είναι για τον Λάμπρο».
Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες,  η κάμερα κοντά στη σημείο του εκρηκτικού μηχανισμού, η οποία υπάρχει πίσω από το Αστυνομικό Τμήμα Δάφνης, έχει καταγράψει έναν βομβιστή που φορούσε κουκούλα.

Νωρίτερα το bankingnews έγραφε:

Εκρηκτικός μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί σε πάρκο πίσω από το Αστυνομικό Τμήμα της Δάφνης, εξουδετερώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου από πυροτεχνουργούς της αστυνομίας.

Για τον εκρηκτικό μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί στην οδό Λυσίππου, προειδοποίησε άγνωστος που τηλεφώνησε στις 02:50 στο κέντρο της Άμεσης Δράσης, σημειώνοντας ότι επρόκειτο να εκραγεί σε 40 λεπτά και ότι «δεν είναι φάρσα».
Κατόπιν οι αστυνομικοί πήγαν στο πάρκο και βρήκαν ένα τσαντάκι μέσα στο οποίο υπήρχε εκρηκτικός μηχανισμός.
Η περιοχή αποκλείστηκε και οι άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών  εξουδετέρωσαν με ελεγχόμενη έκρηξη τον μηχανισμό, ο οποίος όπως διαπίστωσαν, αποτελείτο μεταξύ άλλων από χειροβομβίδα, πυροκροτητή και χρονοδιακόπτη.
Πάντως, την υπόθεση έχει αναλάβει η Αντιτρομοκρατική.

(Πρώτη ενημέρωση 09:1, Σαββάτο 25 Φεβρουαρίου 2017)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης