Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Goldman Sachs: Οι επενδυτές που βασίζονται στη φορολογική μεταρρύθμιση το 2017 θα απογοητευτούν

Goldman Sachs: Οι επενδυτές που βασίζονται στη φορολογική μεταρρύθμιση το 2017 θα απογοητευτούν
Οι αναλυτές της αμερικανικής τράπεζας προειδοποιούν για καθυστερήσεις στη συζήτηση σχετικά με τη φορολογική μεταρρύθμιση
Θα απογοητευτούν οι επενδυτές οι οποίοι βασίζονται σε μεγάλη φορολογική μεταρρύθμιση από τη νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ, αναφέρεται σε ανάλυση της Goldman Sachs.
Όπως αναφέρεται, το πρόβλημα είναι ότι οι βουλευτές και η κυβέρνηση του Donald Trump θα είναι τόσο πολύ απασχολημένοι στο πως θα καταργηθεί το Obamacare που η μεταρρύθμιση του φορολογικού συστήματος θα παραμεριστεί.
«Αυτή η διαδικασία αναμένεται να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι αναμενόταν, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξουν καθυστερήσεις στη συζήτηση για τη φορολογική μεταρρύθμιση» αναφέρουν χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με το Bloomberg, ο κίνδυνος καθυστέρησης της φορολογικής μεταρρυθμίσεις έχει αναφερθεί ως ενδεχόμενο και από άλλες τράπεζες, που έχουν προειδοποιήσει για προβλήματα στην αγορά λόγω της διάψευσης των προσδοκιών.
Μάλιστα, η Goldman Sachs υποστηρίζει ότι οι προοπτικές των φορολογικών περικοπών έχουν παίξει μεγάλο ρόλο στο ράλι του δείκτη S&P 500 από τις 8 Νοεμβρίου του 2017.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης