Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στην ετήσια Διεθνή Διάσκεψη για την Ασφάλεια αύριο Σάββατο 18/2 ο Αβραμόπουλος

Στην ετήσια Διεθνή Διάσκεψη για την Ασφάλεια αύριο Σάββατο 18/2 ο Αβραμόπουλος
Στο περιθώριο της Διάσκεψης, ο Αβραμόπουλος θα έχει συναντήσεις μεταξύ άλλων με τον πρώην διευθυντή της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA) των ΗΠΑ, David Petraeus
Στην ετήσια Διεθνή Διάσκεψη για την Ασφάλεια, θα μετάσχει αύριο Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 ο Ευρωπαίος επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Στη διάσκεψη - που θα πραγματοποιηθεί στο Μόναχο - συμμετέχουν ανώτατοι αξιωματούχοι κρατών και κυβερνήσεων, διεθνών οργανισμών και ειδικοί στην ασφάλεια από ολόκληρο τον κόσμο.
Ο Αβραμόπουλος θα μετάσχει σε συζητήσεις για την τρομοκρατία και τη μετανάστευση.
Συγκεκριμένα:
-    Αύριο στις 16:00 ώρα Ελλάδος θα συμμετάσχει σε συζήτηση για την τρομοκρατία μαζί, μεταξύ άλλων, με τους υπουργούς Εξωτερικών της Ιταλίας, Angelino Alfano και Εσωτερικών της Γερμανίας, Thomas de Maizière.
-    Αύριο στις 18:00 ώρα Ελλάδος θα συμμετάσχει μαζί, μεταξύ άλλων, με τον ύπατο αρμοστή του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες Filippo Grandi και τον πρόεδρο της Διεθνούς Επιτροπής Διάσωσης (ΔΕΔ), David Miliband, σε συζήτηση για τη μετανάστευση.
Στο περιθώριο της Διάσκεψης, ο Αβραμόπουλος θα έχει συναντήσεις με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας, Binali Yildirim, την υπουργό Άμυνας της Αλβανίας, Mimi Kodheli, τον υπουργό Εξωτερικών της Αρμενίας, Eduard Nalbandyan και με άλλους αξιωματούχους, μεταξύ των οποίων και ο πρώην διευθυντής της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA) των ΗΠΑ, David Petraeus.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης