Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τη φορολογική μεταρρύθμιση θα συζητήσει με τους επικεφαλής 8 μεγάλων αλυσίδων λιανικής ο Trump

Τη φορολογική μεταρρύθμιση θα συζητήσει με τους επικεφαλής 8 μεγάλων αλυσίδων λιανικής ο Trump
Η φορολόγηση των επιχειρήσεων στις ΗΠΑ πρόκειται να μειωθεί σε 20% από 35%, τα έσοδα από εξαγωγές θα εξαιρούνται από τη φορολογητέα ύλη, ενώ θα επιβληθεί φόρος 20% στις εισαγωγές
Συνάντηση με τους διευθύνοντες συμβούλους οκτώ μεγάλων αμερικανικών αλυσίδων λιανικής θα έχει αύριο Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 στον Λευκό Οίκο ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, με σκοπό να συζητήσουν την επικείμενη φορολογική μεταρρύθμιση που θα εφαρμόσει, καθώς και τη βελτίωση των έργων υποδομών.
Συγκεκριμένα, ο Trump θα υποδεχθεί τους εξής διευθύνοντες συμβούλους: Brian Cornell (Target), Hubert Joly (Best Buy), Art Peck (Gap Inc), William Rhodes (Autozone Inc), Stefano Pessina (Walgreens Boots Alliance Inc), Marvin Ellison (J.C. Penney), Jill Soltau (Jo-Ann Stores LLC) and Gregory Sandfort (Tractor Supply Co).
Οι περισσότεροι επικεφαλής εταιρειών λιανικής αντιτίθενται στην επιβολή δασμών από τις ΗΠΑ σε εισαγωγές για την κάλυψη του κόστους δόμησης ενός φυσικού τείχους σε ολόκληρο το μήκος των χιλιάδων χιλιομέτων νοτίων συνόρων των ΗΠΑ με το Μεξικό.
Σύμφωνα με το προτεινόμενο σχέδιο των Ρεπουμπλικάνων, η φορολόγηση των επιχειρήσεων στις ΗΠΑ πρόκειται να μειωθεί σε 20% από 35%, τα έσοδα από εξαγωγές θα εξαιρούνται από τη φορολογητέα ύλη, ενώ θα επιβληθεί φόρος 20% στις εισαγωγές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης