Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος προς κυβέρνηση: Είστε η πρώτη και τελευταία φορά αριστερά - Προστατεύετε το παρακράτος

Μιχαλολιάκος προς κυβέρνηση: Είστε η πρώτη και τελευταία φορά αριστερά - Προστατεύετε το παρακράτος
Απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις υπενθύμισε το ψήφισμα του Εθνικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής
Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από βήματος Βουλής ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, στην συζήτηση για το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τα θαλασσοδάνεια κομμάτων και καναλιών.
Αρχικά, ο κ. Νίκος Μιχαλολιάκος επεσήμανε τις συστηματικές αντισυγκεντρώσεις που οργανώνονται από το παρακράτος της αριστεράς εναντίον των εκδηλώσεων της Χρυσής Αυγής και αναρωτήθηκε αν η παρούσα κυβέρνηση είναι μια δημοκρατική κυβέρνηση της αριστεράς όπως θέλει να λέει ή η ΕΡΕ της δεκαετίας του ΄50 και του '60;
«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ προστατεύει το αριστερό παρακράτος, την ίδια ώρα που ένας ηγούμενος του Αγίου Όρους καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλακή για μια μολότωφ!», σχολίασε.
Επανέλαβε πως κάλεσε δημόσια την Ελληνική Βουλή να αποστείλει αντιπροσωπεία Βουλευτών στα Ίμια, ώστε να κατατεθεί στεφάνι στην Μνήμη των τριών πεσόντων Αξιωματικών και να υψωθεί η Ελληνική Σημαία, αλλά όλοι εσιώπησαν:
«Τελικά στα Ίμια πήγε ο τούρκος ΓΕΕΘΑ»...
Απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις υπενθύμισε το ψήφισμα του Εθνικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, το οποίο σημειώνει:
«Πρέπει η Ελλάς να λάβει ξεκάθαρη θέση με ένα Eλληνικό casus belli, το οποίο θα ψηφιστεί από την Ελληνική Βουλή, απέναντι στις διεκδικήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο μας καθώς και στην απειλή του Ερντογάν ότι θα φέρει στην Πατρίδα μας εκατομμύρια πρόσφυγες και λαθρομετανάστες».
Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στην «θεσμοθετημένη προληπτική λογοκρισία» της ΕΡΤ κατά της Χρυσής Αυγής, σχολιάζοντας πως την ίδια ώρα που μεταδίδονται ελεύθερα πορνοδιαφημίσεις, επιβάλλεται μέσω επιτροπής Τσακνή λογοκρισία στην Χρυσή Αυγή!
Κάλεσε την Νέα Δημοκρατία να πάρει θέση σχετικά με τα νέα μέτρα που ζητούν οι τοκογλύφοι δανειστές:
«Θα τα ψηφίσει όπως έκανε και στις 14 Αυγούστου του 2015;».
Τόνισε πως μόνη λύση είναι η επιστροφή στην εθνική παραγωγή και το εθνικό νόμισμα, καθώς χώρα δίχως εθνικό νόμισμα, δεν είναι εθνικά ανεξάρτητη.
Αναφερόμενος στα της Εξεταστικής Επιτροπής, επεσήμανε ότι τα χρεοκοπήμενα κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ χρωστούν 215 εκατ. ευρώ και 199 εκατ. ευρώ αντίστοιχα και δεν έχουν το δικαίωμα να μην επιστρέφουν τα κλεμμένα στον Λαό.
Το πόρισμα Καλούδη επέρριπτε ευθύνες σε 40 στελέχη τραπεζών και κομματικούς υπεύθυνους, αλλά τελικά κανείς δεν παραπέμπεται στην Δικαιοσύνη.
Τέλος, επανέλαβε την πρότασή του για ομόφωνη αναστολή από την Βουλή του άρθρου 86 περί ευθύνης υπουργών, μια πρωτοβουλία που θα είναι συνταγματικά δίκαιη και θα χειροκροτηθεί από ολόκληρο τον ελληνικό λαό.
Κατέληξε πως η κάθαρση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ψέμα και η παρούσα κυβέρνηση θα είναι η πρώτη και τελευταία φορά αριστερά...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης