Τελευταία Νέα
Πολιτική

Υπ. Οικονομίας για ΕΣΠΑ: Η Νέα Δημοκρατία στερείται πραγματικής αναπτυξιακής πολιτικής

Υπ. Οικονομίας για ΕΣΠΑ: Η Νέα Δημοκρατία στερείται πραγματικής αναπτυξιακής πολιτικής
«Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε να ακούσουμε κάποια γόνιμη κριτική ή κάποια νέα ιδέα στη συνέντευξη Τύπου της ΝΔ για το ΕΣΠΑ», τονίζει το υπουργείο Οικονομίας
Όταν και αν η Αξιωματική Αντιπολίτευση αποφασίσει να αποκτήσει μια πραγματική αναπτυξιακή πολιτική, σε ρήξη με τις παλαιοκομματικές λογικές του παρελθόντος που οδήγησαν τη χώρα σε αδιέξοδο, είμαστε στη διάθεσή της να την συζητήσουμε.
Αυτό «απαντά» το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης στη Νέα Δημοκρατία (ΝΔ), με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το ΕΣΠΑ.
«Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε να ακούσουμε κάποια γόνιμη κριτική ή κάποια νέα ιδέα στη συνέντευξη Τύπου της ΝΔ για το ΕΣΠΑ, οπότε απλά επιβεβαιώθηκαν οι χαμηλές προσδοκίες μας», τονίζει το υπουργείο Οικονομίας.
Εκφράζει, δε, την ελπίδα το νέο «αναπτυξιακό» όραμα της ΝΔ και η «επιστροφή στην κανονικότητα» που ευαγγελίζεται ο αρχηγός της, να μην περιλαμβάνουν για άλλη μια φορά χαριστικές εντάξεις έργων ύψους 6 δισ. ευρώ στον αναπτυξιακό νόμο χωρίς διασφαλισμένους πόρους για την υλοποίησή τους και να μη σημαίνουν άλλα 6 δισ. ευρώ υπερδεσμεύσεις στα προγράμματα του ΕΣΠΑ ούτε, τέλος, την παραμονή των εκλογών, εντάξεις έργων σωρηδόν με μηδενικές πιστώσεις, δηλαδή χωρίς διαθέσιμα χρήματα, για την εξυπηρέτηση πελατειακών δικτύων.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης