Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δένδιας: Πιθανή πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης για τις δηλώσεις Ξυδάκη περί δραχμής

Δένδιας: Πιθανή πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης για τις δηλώσεις Ξυδάκη περί δραχμής
Πρωθυπουργός του 13% ο Τσίπρας, είναι αιώνες πίσω σε αξιοπιστία έναντι του Μητσοτάκη είπε ο κ.Δένδιας
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης άφησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Ν. Δένδιας αναφερόμενος στις σημερινές δηλώσεις του Ν. Ξυδάκη ότι πρέπει το θέμα της επιστροφής στη δραχμή να συζητηθεί στη Βουλή και ότι δεν θα πρέπει να υπάρχουν ταμπού όταν μιλάμε για τη μοίρα ενός λαού.
«Εντυπωσιάζομαι με τη δήλωση Ξυδάκη για τη δραχμή.
Είναι σαν να πρόκειται για κάτι απλό.
Η συζήτηση αυτή κάνει τεράστια ζημιά στην χώρα.
Ένα κομμάτι της Αριστεράς έχει πολύ αφελή αντίληψη για το ζήτημα του νομίσματος.
Το νόμισμα είναι εργαλείο, ένας ενδιάμεσος παράγοντας μεταξύ της παραγωγής και της κατανάλωσης» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Δένδιας, ο οποίος ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης για τις δηλώσεις αυτές, το άφησε ανοιχτό.
«Η υποβολή πρότασης μομφής έχει την έννοια να φύγει η κυβέρνηση, όταν η πρόταση έχει κάποιο ποσοστό επιτυχίας να λάβει θετικές ψήφους» υπογράμμισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.
Ο κ.Δένδιας έβαλε και κατά του πρωθυπουργού, τονίζοντας ότι «ο Αλέξης Τσίπρας είναι πρωθυπουργός του 13%» και ότι είναι «ένας πρωθυπουργός που πέφτει και «είναι αιώνες πίσω σε αξιοπιστία και καταλληλόλητα σε σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης