Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Διαθέσιμη για ψήφιση η συμμετοχή της στα European Business Awards

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Διαθέσιμη για ψήφιση η συμμετοχή της στα European Business Awards
Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί την 1η Μαρτίου, ο νικητής θα ανακηρυχθεί National Public Champion 
Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική ενημερώνει το κοινό ότι είναι διαθέσιμη για ψήφιση η συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό European Business Awards, sponsored by RSM.
Συγκεκριμένα, στο link http://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/greece/20139 της ιστοσελίδας του Διαγωνισμού, έχει αναρτηθεί και είναι διαθέσιμο για ψηφοφορία το video που περιγράφει τη συμμετοχή της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής στην κατηγορία “Environmental & Corporate Sustainability” με την οποία κατέκτησε τη θέση του National Champion.
Σημειώνεται ότι η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία του ασφαλιστικού κλάδου που ανακηρύχθηκε National Champion στα φετινά βραβεία.
Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί την 1η Μαρτίου, ο νικητής θα ανακηρυχθεί National Public Champion και εκπροσωπώντας τη χώρα μας, θα έχει τη δυνατότητα να ανακηρυχθεί European Public Champion.
Υπενθυμίζεται ότι περισσότερες από 33.000 επιχειρήσεις από 34 χώρες έλαβαν μέρος στο φετινό διαγωνισμό, 636 από αυτές διακρίθηκαν με τον τίτλο του National Champion, ανάμεσα στις οποίες συγκαταλέγεται και η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική και οι οποίες προκρίθηκαν στη δεύτερη φάση για την κατάκτηση του Ruban d’Honneur.
Ο θεσμός European Business Awards αποτελεί ένα ανεξάρτητο πρόγραμμα διάκρισης επιχειρηματικών βραβείων, ο οποίος δημιουργήθηκε με στόχο την αναγνώριση και επιβράβευση της επιχειρηματικής αριστείας και της προώθησης βέλτιστων πρακτικών και κοινωνικής ευθύνης.
Οι αρχές στις οποίες βασίζεται είναι η καινοτομία, η ηθική και η επιτυχία, ενώ είναι ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος εταιρικός διαγωνισμός και υποστηρίζεται από στελέχη με ηγετικό ρόλο στις επιχειρήσεις που εργάζονται, από μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και από πολιτικές προσωπικότητες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης