Τελευταία Νέα
Οικονομία

Παπαδημητρίου: Περιμένουμε το ΕΤΕΑΝ να παίξει ακόμα πιο σημαντικό ρόλο

Παπαδημητρίου: Περιμένουμε το ΕΤΕΑΝ να παίξει ακόμα πιο σημαντικό ρόλο
Τι ανέφερε για το ΕΤΕΑΝ ο υπουργός Οικονομίας, Δ. Παπαδημητρίου
«Περιμένουμε το ΕΤΕΑΝ να παίξει ακόμα πιο σημαντικό ρόλο από αυτόν που έχει παίξει μέχρι σήμερα», τόνισε ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δ. Παπαδημητρίου, χαιρετίζοντας την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Εθνικού Ταμείου Επιχειρηματικότητας & Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ ΑΕ) για το 2017.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο υφυπουργός Οικονομίας, Σ. Πιτσιόρλας, οι Γενικοί Γραμματείς κ. Σ. Ζαφείρης και κ. Η. Ξανθάκος.   
Μεταξύ άλλων, την εκδήλωση κόσμησαν ιδιαιτέρως με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κ. Χαράλαμπος Γκότσης και ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς  κ. Ν. Τρουλινός, o Πρόεδρος της ΓΣΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς,  o Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Συνεταιριστικών Τραπεζών κ. Νικόλαος Μυρτάκης, o Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Αττικής κ. Θεόδωρος Πανταλάκης, οι εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ.κ. Γεώργιος Φλώρος και Ludovic Seringes o εκπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων κ. Jose Romano και ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης & Ανάπτυξης κ. Άλκης Δρακινός.
Ο Υπουργός κ. Δ. Παπαδημητρίου, χαιρετίζοντας την εκδήλωση, απεύθυνε προς τους εργαζόμενους και τη Διοίκηση του ΕΤΕΑΝ θερμές ευχές για υγεία και επιτυχία, σημειώνοντας επίσης ότι: «Περιμένουμε το ΕΤΕΑΝ να παίξει ακόμα πιο σημαντικό ρόλο από αυτόν που έχει παίξει μέχρι σήμερα» και πρόσθεσε ότι «υπάρχουν νέα χρηματοδοτικά εργαλεία που θα προσελκύσουν επενδύσεις και θα βοηθήσουν τις εξαγωγές».
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΤΕΑΝ, Κ. Γαλιάτσος, ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν την εκδήλωση και επεσήμανε ότι η προσέλευση όλων των συντελεστών της οικονομικής ανάπτυξης αποδεικνύει ότι υπάρχει ισχυρή δέσμευση για την επίτευξή της.
Ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Γ. Φλώρος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στη μεγάλη σημασία που έχουν τα χρηματοδοτικά εργαλεία του ΕΤΕΑΝ και κυρίως οι εγγυήσεις.
Χαιρετίζοντας τέλος την εκδήλωση, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γ. Καββαθάς αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο που έχει να διαδραματίσει το ΕΤΕΑΝ στη χρηματοδότηση των ελληνικών επιχειρήσεων και υπογράμμισε την αμέριστη στήριξη της ΓΣΕΒΕΕ στην προσπάθεια αυτή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης