Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βρούτσης: Δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ... δυο χρόνια με τις δυσμενέστερες ανατροπές στην αγορά εργασίας

Βρούτσης: Δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ... δυο χρόνια με τις δυσμενέστερες ανατροπές στην αγορά εργασίας
Για ανατροπές στην αγορά εργασίας σε βάρος των εργαζομένων κατηγορούν την κυβέρνηση οι Γιάννης Βρούτσης και Θεόδωρος Καράογλου
«Δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ ... δυο χρόνια με τις δυσμενέστερες ανατροπές στην αγορά εργασίας και τα χειρότερα για τους εργαζόμενους».
Την άποψη αυτή διατυπώνουν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης και Θεόδωρος Καράογλου, σε κοινή δήλωσή τους, στην οποία κατηγορούν την κυβέρνηση για «ανατροπές στην αγορά εργασίας σε βάρος των εργαζομένων».
Όπως αναφέρουν, «σήμερα - όπως δείχνουν τα στοιχεία του συστήματος “Εργάνη” - σχεδόν 6 στους 10 εργαζόμενους έχουν ευέλικτες μορφές απασχόλησης».
Σύμφωνα με τους ίδιους, «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εγκατέλειψε τις μεταρρυθμίσεις, “γκρέμισε” διαρθρωτικές αλλαγές, επιβράδυνε την ισχυρή τάση αποκλιμάκωσης της ανεργίας, ενώ – για πρώτη φορά – κυριαρχούν οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης, καθώς η μεταξύ τους απόκλιση διευρύνεται ανεξέλεγκτα (-16,3%), σπάζοντας κάθε ρεκόρ!».
Οι ίδιοι προσθέτουν πως «μόνο ενισχύοντας την επιχειρηματικότητα, μειώνοντας τους φόρους, διαμορφώνοντας ελκυστικό κλίμα για επενδύσεις, επαναφέροντας ταυτόχρονα την εμπιστοσύνη, την αξιοπιστία και τη σταθερότητα στη χώρα, θα μπορέσει η οικονομία να ανακάμψει να επιστρέψει στην ανάπτυξη και να φέρει περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας», καθώς «μόνο έτσι θα τεθούν υγιείς βάσεις για την αύξηση της απασχόλησης και τη μείωση της ανεργίας.
Μόνο έτσι θα δημιουργηθούν νέες δουλειές και θα δούμε ξανά την πλήρη απασχόληση να υπερισχύει.
Είναι η Συμφωνία Αλήθειας, όπως διατυπώθηκε από τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης