Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μήνυση Καμμένου κατά Κουρτάκη, Τζένου - Προκαταρκτική εξέταση για απόπειρα εκβίασης διέταξε ο Εισαγγελέας

Μήνυση Καμμένου κατά Κουρτάκη, Τζένου - Προκαταρκτική εξέταση για απόπειρα εκβίασης διέταξε ο Εισαγγελέας
Υπέβαλα μήνυση γιατί ήθελαν να με εκβιάσουν μέσω του γιου μου για ποσά που έλαβαν από το ΚΕΕΛΠΝΟ είπε ο κ.Καμμένος
(upd) Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το αδίκημα της απόπειρας εκβίασης που αποδίδει ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος στους υπευθύνους του ομίλου «Παραπολιτικά» Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένο διέταξε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλίας Ζαγοραίος.
Η έρευνα ανατέθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αρετή Σκαφίδα, η οποία έχει εντολή να διακριβώσει τη βασιμότητα όσων εκθέτει στη μήνυσή του ο υπουργός σε βάρος των δύο δημοσιογράφων, και να αποφανθεί αν έχουν διαπράξει το κακούργημα της απόπειρας εκβίασης.
Ο κ. Καμμένος υποστηρίζει πως οι δύο δημοσιογράφοι εξαπολύουν επιθέσεις εναντίον του χρησιμοποιώντας το ανήλικο παιδί του, προκειμένου ο ίδιος να αποσύρει κατηγορίες σε βάρος τους για ποσά που φαίνεται να έλαβαν από το ΚΕΕΛΠΝΟ.
Οι δύο δημοσιογράφοι προτίθενται να ζητήσουν τριήμερη προθεσμία για να προετοιμάσουν την υπεράσπισή τους.
Σε σημερινές του δηλώσεις στον ΑΝΤ1 ο κ.Καμμένος υποστήριξε  πως υπέβαλε μήνυση κατά των δύο δημοσιογράφων διότι στοχοποίησαν τον 15χρονο γιο του προκειμένου να τον εκβιάσουν για ποσά που είχαν λάβει από το ΚΕΕΛΠΝΟ.
«Όλο αυτό ξεκίνησε από το θέμα του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Επειδή στον κατάλογο που κατατέθηκε στην ΕΣΗΕΑ φέρονταν ο κ. Κουρτάκης και ο κ. Τζένος να έχουν πάρει μεγάλα ποσά και ζήτησα τη διερεύνηση, αποφάσισαν την μία φορά να φωτογραφίσουν την 4χρονη κόρη μου και τον 8χρονο γιο μου μέσα στο σπίτι και την άλλη φορά να εμπλέξουν τον 15χρονο γιο μου με αναρχικούς και τρομοκράτες.
Δεν μπορώ να αφήσω απροστάτευτο τον γιο μου, θα στιγματιστεί για μια ζωή.
Επειδή είναι γιος μου, τον καταστρέφει για πάντα στη ζωή του» τόνισε ο κ.Καμμένος.
«Το αναφέρουν μια μέρα, το αναφέρει δεύτερη, τι να κάνω;
Είναι δυνατόν να μη ζητήσω την παρέμβαση της Δικαιοσύνης;
Τι μπορεί να κάνει ένας πατέρας για να προστατεύσει το ανήλικο παιδί του;» διερωτήθηκε ο υπουργός Άμυνας, ο οποίος επεσήμανε ότι «τα ΜΜΕ έχουν κανόνες ηθικής».

(πρώτη ενημέρωση Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 11:42)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης