Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά στην Αττική λόγω του παγετού και των χαμηλών θερμοκρασιών

Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά στην Αττική λόγω του παγετού και των χαμηλών θερμοκρασιών
Οι πολίτες να ενημερώνονται και από τους δήμους τους επισημαίνει η Περιφέρεια Αττικής
Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία, τα νηπιαγωγεία και οι παιδικοί σταθμοί σε πολλούς δήμους της Αττικής λόγω του παγετού και των χαμηλών θερμοκρασιών.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Περιφέρεια Αττικής και κατόπιν συνεννόησης με τους δημάρχους, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στους δήμους Βύρωνα, Ζωγράφου, Καισαριανής, Γαλατσίου, Ηλιουπόλεως, Δάφνης-Υμηττού, Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, στην Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών.
Στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων στους 13 δήμους της Ανατολικής Αττικής (Αχαρνές, Βάρη - Βούλα - Βουλιαγμένη, Διόνυσος, Κορωπί, Λαυρεωτική, Μαραθώνας, Μαρκόπουλο, Παιανία, Παλλήνη, Σπάτα - Αρτέμιδα, Ραφήνα - Πικέρμι, Σαρωνικός, Ωρωπός).
Στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σε όλους τους δήμους.
Στην Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα κλειστά θα παραμείνουν, τα σχολεία στους δήμους: Κηφισιάς, Πεντέλης, Παπάγου – Χολαργού, Βριλησσίων, Νέας Ιωνίας, Φιλοθέης –Ψυχικού, Αγίας Παρασκευής, Χαλανδρίου, Πεύκης, Μεταμόρφωσης, Ηρακλείου.
Στην Περιφερειακή Ενότητα Νοτίου Τομέα κλειστά θα παραμείνουν, τα σχολεία στους δήμους: Αλίμου, Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γλυφάδας, Νέας Σμύρνης, Μοσχάτου – Ταύρου, Αγ. Δημητρίου, Π. Φαλήρου. Στο Δήμο Καλλιθέας κλειστά θα παραμείνουν τα Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία.
Στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικού τομέα κλειστά θα παραμείνουν, τα σχολεία στους δήμους: Ιλίου, Πετρούπολης, Χαϊδαρίου, Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω, Περιστερίου.
Στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά κλειστά θα παραμείνουν, τα σχολεία στους δήμους: Πειραιά, Κορυδαλλού, Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Περάματος, Νίκαιας-Ρέντη.
Στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων κλειστά θα παραμείνουν, τα σχολεία στους δήμους: Σαλαμίνας, Αίγινας, Αγκιστρίου, Τροιζηνίας, Πόρου.
Δεν θα λειτουργήσουν οι Παιδικοί Σταθμοί και όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη, λόγω των καιρικών συνθηκών.
Δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία του δήμου Διονύσου (Αγίου Στεφάνου, Άνοιξης, Διονύσου, Δροσιάς, Κρυονερίου, Ροδόπολης, Σταμάτας) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
Σε κάθε περίπτωση και για την καλύτερη ενημέρωση γονέων και εκπαιδευτικών, σημειώνεται στην ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, «οι πολίτες θα πρέπει να ενημερώνονται από τους οικείους δήμους, οι οποίοι μπορούν να εκτιμήσουν επακριβώς τα προβλήματα ή μη που έχει προκαλέσει η χιονόπτωση».
Νωρίτερα ο Δήμος Αθηναίων είχε ανακοινώσει ότι λόγω της χιονόπτωσης που επικρατεί στην Αθήνα και των προβλέψεων για παγετό, τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου Αθηναίων, θα παραμείνουν κλειστά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης