Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κλειστά τη Δευτέρα 9/1 τα σχολεία σε Έδεσσα, Λάρισα, Κατερίνη, Κοζάνη, Φλώρινα, Χαλκιδική και Έβρο

Κλειστά τη Δευτέρα 9/1 τα σχολεία σε Έδεσσα, Λάρισα, Κατερίνη, Κοζάνη, Φλώρινα, Χαλκιδική και Έβρο
Κανονικά θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί στο δήμο Έδεσσας, στη Λάρισα, στη Φλώρινα, στο Δήμο Κατερίνης
(upd3) Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, τα σχολεία σε όλο τον Έβρο, σε όλες τις περιοχές του νομού Λάρισας, στον δήμο Έδεσσας, στη Φλώρινα, στην Κατερίνη, στη Χαλκιδική και στην Κοζάνη.
Κλειστά θα παραμείνουν αρκετά σχολεία σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα, μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού.
Συγκεκριμένα, στον Δήμο Φλώρινας όλα τα σχολεία θα λειτουργήσουν αύριο, Δευτέρα 9 και Τρίτη 10 Ιανουαρίου, ενώ κανονικά θα ανοίξουν οι παιδικοί σταθμοί.
Κλειστά θα είναι στο Δήμο Κατερίνης τη Δευτέρα 9/1 τα σχολεία όλων των βαθμίδων, ενώ την Τρίτη 10/1 θα παραμείνουν κλειστά μόνο τα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Ωστόσο, οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργούν κανονικά.
Επίσης, κλειστά θα είναι αύριο στη Χαλκιδική, στο Δήμο Αριστοτέλη όλα τα σχολεία και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης ΚΔΑΠ.
Στο Δήμο Πολυγύρου θα είναι κλειστά στις 9 και 10 Ιανουαρίου τα σχολεία, όχι όμως και εκείνα της παραλιακής ζώνης (Μεταμόρφωση, Ορμύλια, Καλύβες, Όλυνθος) τα οποία θα λειτουργήσουν κανονικά με μία ώρα καθυστέρηση στην έναρξη.
Στην Κοζάνη, στο Δήμο Εορδαίας όλα τα σχολεία θα είναι αύριο κλειστά.
Ακόμη,  κλειστές θα είναι αύριο οι σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, εξαιτίας των έκτακτων καιρικών συνθηκών.
Τη σχετική απόφαση έλαβε  ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς, όπως από την Τρίτη, τη μέριμνα επί του θέματος, έχει ο κατά περίπτωση αρμόδιος Δήμος, σύμφωνα με το άρθρο 94 του Ν.3852/2010.
Επιπλέον, κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα 9/1 τα σχολεία σε όλες τις περιοχές του νομού Λάρισας, σύμφωνα με αποφάσεις των δημάρχων, ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί της πόλης.
Επιπλέον, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία σε Ελασσόνα, Κιλελέρ, Αγιά, Φάρσαλα (για τη Δευτέρα και την Τρίτη) και στον Δήμο Τεμπών.
Στο δήμο Έδεσσας κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Έδεσσας, ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί.

Νωρίτερα το bankingnews έγραφε:


Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Δευτέρα 9/1, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Έδεσσας, ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί.
Ειδικότερα, τα σχολεία θα παραμείνουν αύριο κλειστά εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών στην περιοχή, ενώ τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει νέα σχετική ανακοίνωση για τη λειτουργία των σχολείων.

(Πρώτη ενημέρωση 13:40, Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης