Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ τα τέσσερα κρησφύγετα της Ρούπα - Τι αποκαλύπτουν οι έρευνες για την 25χρονη

Στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ τα τέσσερα κρησφύγετα της Ρούπα - Τι αποκαλύπτουν οι έρευνες για την 25χρονη
Αναμένεται να προκύψουν στοιχεία για τη δράση της Π. Ρούπα το διάστημα που καταζητείτο
Στο στόχαστρο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών βρίσκονται τα τέσσερα κρησφύγετα που αποκαλύφθηκαν μετά τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα και της 25χρονης συνεργού της, σύμφωνα με το skai.gr.
Ειδικότερα, στο μικροσκόπιο βρίσκεται το διαμέρισμα στην οδό Ζαϊμη στην Ηλιούπολη, όπου η 48χρονη Ρούπα έμενε για πάνω από ενάμιση χρόνο μαζί με τον 6χρονο γιο της, το σπίτι της 25χρονης στην οδό Αθανασίου Διάκου στον Αγιο Δημήτριο, καθώς και τα δύο μισθωμένα γκαράζ, στον Άλιμο και στην Κυψέλη.
Μάλιστα, το σπίτι της Ρούπα στην Ηλιούπολη χαρακτηρίζεται από τους επικεφαλής της έρευνας «επιχειρησιακό στρατηγείο» και εκτιμάται ότι σε αυτό θα βρεθούν ίχνη των άμεσων συνεργών της.
Αναμένεται μάλιστα να προκύψουν στοιχεία για τη δράση της Π. Ρούπα  το διάστημα που καταζητείτο από την εξερεύνηση του ηλεκτρονικού υπολογιστή, των USB και των χειρόγραφων σημειώσεων που κατασχέθηκαν.
Παράλληλα, τα ευρήματα των ερευνών αποκαλύπτουν τον ενεργό ρόλο της 25χρονης, η οποία αρχικά θεωρήθηκε ότι συμμετείχε στην υπόθαλψη της Ρούπα και η οποία μετά τη σύλληψή της δήλωσε μέλος του “Επαναστατικού Αγώνα”.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως μεταδίδει το skai.gr, ανέλαβε να μισθώσει κλειστό πάρκινγκ στην Κυψέλη , όπου εκτιμάται ότι θα μεταφέρονταν τα εκρηκτικά και τα κλεμμένα αυτοκίνητα που η Αστυνομία βρήκε αποθηκευμένα την Πέμπτη στο γκαράζ – γιάφκα του Αλίμου.
Πάντως, κενό ήταν το γκαράζ στην Κυψέλη, ενώ στο άλλο του Αλίμου βρέθηκαν χειροβομβίδες, μασούρια ζελατοδυναμίτιδας και πρώτη ύλη για κατασκευή εκρηκτικής ύλης τύπου ΑNFO.
Στο μεταξύ, ενέργειες γίνονται από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. για να δημοσιοποιηθούν φωτογραφίες της Ρούπα , της 25χρονης και ονόματα των πλαστών ταυτοτήτων που χρησιμοποιούσαν, χωρίς να αποκλείεται η  σχετική διαδικασία να ολοκληρωθεί εντός της ημέρας και να οδηγήσει την Αντιτρομοκρατική στον εντοπισμό και άλλων κρησφύγετων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης