Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δένδιας: Αναγκαίο ένα όραμα για να βγούμε από τον φαύλο κύκλο – Μπορεί να εμπνεύσει ο Μητσοτάκης

Δένδιας: Αναγκαίο ένα όραμα για να βγούμε από τον φαύλο κύκλο – Μπορεί να εμπνεύσει ο Μητσοτάκης
Ζωντανό παράδειγμα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για το που μπορεί να οδηγήσουν ο λαϊκισμός και η υποσχεσιολογία είπε ο κ.Δένδιας
Την θέση ότι πρέπει να υπάρξει ένα όραμα, το οποίο αφενός να εμπνεύσει τους πολίτες και αφετέρου να βάλει ένα τέλος στον φαύλο κύκλο της ύφεσης και της κρίσης διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Ν. Δένδιας.
Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Αγορά» ο κ.Δένδιας υποστηρίζει ότι αυτό το όραμα μπορεί να το εμπνεύσει μια κυβέρνηση υπό τον Κ. Μητσοτάκη.
«Υλοποιώντας ένα πρόγραμμα μεγάλων μεταρρυθμίσεων, σε συνδυασμό με ένα διαφορετικό αναπτυξιακό και παραγωγικό μοντέλο, φιλικό στο επιχειρείν και στην προσέλκυση επενδύσεων» είπε ο κ.Δένδιας, ο οποίος τόνισε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποτελεί «ζωντανό παράδειγμα για το πού μπορεί να οδηγήσουν ο λαϊκισμός και η ανεδαφική υποσχεσιολογία».
Ο κ.Δένδιας χαρακτήρισε υπαρκτό τον κίνδυνο διαμόρφωσης ενός ρεύματος υπέρ της εξόδου από το ευρώ, στην περίπτωση που συνεχιστεί επί μακρόν η θητεία της σημερινής κυβέρνησης, ενώ απέδωσε ευθύνες και στους Ευρωπαίους εταίρους, που αποδέχονται τα μέτρα φορολογικών και ασφαλιστικών επιβαρύνσεων που τους πρότεινε η κυβέρνηση Τσίπρα.
Αναφερόμενος στις συζητήσεις διεύρυνσης της ΝΔ, ο κ. Δένδιας ανέφερε ότι «η διαχρονική αντοχή της Κεντροδεξιάς στην Ελλάδα ως κόμματος εξουσίας υπάρχει χάρη στη «μετάγγιση» προσώπων και ιδεών από άλλους πολιτικούς χώρους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης