Προϊοντικά

Πρωτοχρονιά με τον νέο κύκλο της σειράς Sherlock στην Cosmote TV

tags :
Πρωτοχρονιά με τον νέο κύκλο της σειράς Sherlock στην Cosmote TV
Oι συνδρομητές των καναλιών COSMOTE SPORT έχουν τη δυνατότητα να μάθουν αν η Τσέλσι θα διατηρήσει την απόσταση που έχει από τους αντιπάλους της, στην κορυφή της Premier League
Στο τέλος του 2016, οι συνδρομητές των καναλιών COSMOTE SPORT έχουν τη δυνατότητα να μάθουν αν η Τσέλσι θα διατηρήσει την απόσταση που έχει από τους αντιπάλους της, στην κορυφή της Premier League.
Παράλληλα, απολαμβάνουν μία από τις δημοφιλέστερες διοργανώσεις παγκοσμίως στο μονό του τένις (Mubadala World Tennis Championship), με τη συμμετοχή των κορυφαίων του είδους, όπως φυσικά και την ολοκλήρωση του ΝΒΑ για αυτή τη χρονιά.
Στην Premier League, η Tσέλσι έκανε την καλύτερη επίδοση που έχει επιτύχει ποτέ ο σύλλογος, με 12 διαδοχικές νίκες.
Οι “Μπλε” το Σάββατο 31/12, στις 17.00, υποδέχονται τη Στόουκ, για την 19η αγωνιστική (COSMOTE SPORT 1HD).
H oμάδα του Αντόνιο Κόντε ηγείται της βαθμολογίας, αφήνοντας πίσω τις Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ και Άρσεναλ.
Την Κυριακή 1/1, στις 18.00, παρακολουθούμε τη σέντρα ενός εκ των ντέρμπι του Λονδίνου και πιο συγκεκριμένα, αυτού της Άρσεναλ με την Κρίσταλ Πάλας (COSMOTE SPORT 1HD), ενώ πριν συμπληρωθούν 48 ώρες από το τελευταίο τους ματς, τη Δευτέρα 2/1 στις 19.15, τίθενται αντιμέτωποι Γουέστ Χαμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Οι γηπεδούχοι πέρυσι διεκδικούσαν μια θέση στο UEFA Champions League και φέτος απειλούνται με υποβιβασμό, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος.
Στο μπάσκετ υπάρχει επίσης πλούσιο θέαμα και από το πρόγραμμα ξεχωρίζει το μεγαλύτερο ντέρμπι της Τουρκίας, μεταξύ της Φενέρμπαχτσε του Κώστα Σλούκα και της Αναντολού Εφές (Δευτέρα 2/1,18.00, COSMOTE SPORT 4HD).
Στις κινηματογραφικές προβολές, ξεχωρίζει φυσικά η πρεμιέρα –ταυτόχρονα με τη Μεγάλη Βρετανία- του 4ου κύκλου της σειράς Sherlock με τους εξαιρετικούς Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και Μάρτιν Φρίμαν στους ρόλους των Σέρλοκ Χολμς και Τζον Γουάτσον αντίστοιχα (1/1, 23.00, COSMOTE CINEMA 4HD).
Στο COSMOTE CINEMA 1HD, δεν χάνουμε την πρεμιέρα της δραματικής ταινίας 5 Flights Up με τον Μόργκαν Φρίμαν και την Ντάιαν Κίτον (Πέμπτη 29/12, 21.00, ζώνη Red Carpet Premieres), ενώ στο ίδιο κανάλι μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία κινουμένων σχεδίων Big Hero 6 (Σάββατο 31/12, 21.00, ζώνη Family), αλλά και το blockbuster της Marvel Guardians of the Galaxy (Κυριακή 1/1, 21.00, ζώνη Sunday Blockbuster).
Στο COSMOTE CINEMA 2HD παρακολουθούμε το Σάββατο 31/12 στις 22.00 τη μουσική κομεντί Pitch Perfect με τις Ρέμπελ Γουίλσον, Άννα Κέντρικ και Μπρίτανι Σνόου, ενώ ακολουθεί back2back το Pitch Perfect 2 (00.05).Την Πρωτοχρονιά δεν χάνουμε το υποψήφιο για 3 Όσκαρ Τα μυστικά του δάσους (Into The Woods) του Ρομπ Μάρσαλ (Σικάγο, Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Σε άγνωστα νερά, Nine) με ένα all-star cast που αποτελείται από τους Μέριλ Στριπ, Τζόνι Ντεπ, Κρις Πάιν και Άννα Κέντρικ (22.00).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης