Τελευταία Νέα
Διεθνή

Putin: Eπιτροπή έρευνας για τα αίτια της συντριβής του ρωσικού αεροπλάνου υπό τον Medvedev

Putin: Eπιτροπή έρευνας για τα αίτια της συντριβής του ρωσικού αεροπλάνου υπό τον Medvedev
O D. Medvedev θα ηγηθεί κυβερνητικής επιτροπής έρευνας η οποία θα διαπιστώσει τα αίτια της συντριβής του Tu-154
Τη συγκρότηση επιτροπής έρευνας υπό τον πρωθυπουργό, Dmitri Medvedev, η οποία θα αναζητήσει τα αίτια της συντριβής του ρωσικού στρατιωτικού αεροσκάφους στη Μαύρη Θάλασσα , διέταξε ο Πρόεδρος της Ρωσίας, V. Putin.
Όπως ανακοίνωσε το Κρεμλίνο, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Sputnik, ο Putin ζήτησε από τον Dmitri Medvedev να «συγκροτήσει και να ηγηθεί κυβερνητικής επιτροπής έρευνας η οποία θα διαπιστώσει τα αίτια της συντριβής του Tu-154 στο Σότσι».
Ακόμη, ο αρχηγός του κράτους εξέφρασε τα βαθύτατα συλλυπητήριά του στους συγγενείς των θυμάτων, ενώ σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας, το στρατιωτικό αεροσκάφος Τουπόλεφ-154 που συνετρίβη στη Μαύρη Θάλασσα ήταν στην ενεργό δράση τα τελευταία 33 χρόνια και είχε πραγματοποιήσει 6.689 ώρες πτήσης από το 1983.
Στη λίστα των επιβατών που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο συγκαταλέγονται 64 μέλη της διάσημης χορωδίας Ensemble Alexandrov του ρωσικού στρατού, οκτώ στρατιωτικοί μεταξύ των οποίων ο διευθυντής της Ensemble Alexandrov, Valery Mikhaylovich Halilov, οκτώ μέλη του πληρώματος, εννέα δημοσιογράφοι, δύο υψηλόβαθμοι πολιτικοί αξιωματούχοι και η Elizaveta Glinka, προσωπικότητα στη Ρωσία λόγω του έργου της ως επικεφαλής της φιλανθρωπικής οργάνωσης "Δίκαιη Βοήθεια".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης